ne bileyim gardaþ.
bence efes türkiye bira operasyonlarýndan para kazanmayarak hatta zarar ederek çok isabetli bir iþ yapýyor. sonuçta insanlar çoluðunun çocuðunun rýskýný gömüyor içkiye. milletin çoluðunun çocuðunun rýskýndan para kazanýp onu bana temettü olarak vermeleri zaten benim kabul edemeyeceðim bir þey.
efes türkiye operasyonlarý zarar ederse daha iyi. milletin çoluðunun çocuðunun rýskýna girilmemiþ olur ve oradan biraz sevap point toplarýz.
cci operasyonlarýndan gelen parayý da temettü olarak alsak yeter. her þey para deðil, biraz sevap point, biraz para. sonuçta ahireti de düþünmek lazým.
Ne çoluðu ne çocuðu? Devlet alkolden veya arabadan veya senden vergi alýrken çoluðunu çocuðunu düþünüyor mu? Dolar artarken, düþerken, altýn, borsa artarken düþerken senin çoluðun çocuðun kimin umurunda?
Bu ülkede ve dünyada tek bir gerçek var: Zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor. Ýnanmýyorsan ispatlayabilirim ama gerek yok, bu sitede yazacak kadar bilgin varsa geliþmeleri de azýcýk takip ediyorsundur.
Konumuza gelelim. Devletler nasýl devam eder? Doðrudan vergiyle. Türkiye'de nasýl devam ediyor? Alkol gibi ürünlerden alýnan dolaylý vergilerle. Baþka bir deðiþle zengini daha zengin eden fakiri daha fakir eden dolaylý vergilerle. Altý üstü iþlenmiþ su olan alkolden alýnan dolaylý vergiden haberin var mý?????
Çoluk çocuðu hiç karýþtýrma. Mesele baþka. Ve sen o meseleyi kafaný kuma gömüp inatla görmezden geliyorsun
Sevap point ne mk
Devletin öncelikleri farklý olabilir. Devleti kýstas almak zorunda mýyýz? Ben bir hissedar olarak Efes'in Türkiye bira operasyonlarýndan zarar etmesini, sevabýna bu iþi yapýyor olmasýný ve kimsenin çoluðunun çocuðunun rýskýna salça olmamasýný anlayýþlý bir þekilde karþýlýyorum. Dedim ya bu iþ sevap point toplatýyor biz hessadarlara. CCI'den gelen para da yeter kýymet bilene.
Cennete gidip hurilerle yiyiþebilmek için dünyada toplamamýz gereken puanlar.
Yazdýðý þeye bak ,önce alkollü içki hissesi alýp sonra camiye gidip "Allah'ým hisse yükselsin diye dua eden" tiplerden
Böyle talepleri de olabilir kendi bileceði iþ ,netice de doktor deðilim ama ,
buralar benden sorulur ,yeni gelenlere "hop bi dakka" iþleri tam çomarlýk diyebilirim çünkü bu beni ilgilendiriyor
bana yatýrýmcýný söyle sana firmaný söyleyeyim zeka küpü dolu bu zeka ile bence Ag hol yada Efes’te çalýþmayý hakediyorlar
Yer Ýmleri