USD grafik atabilecek olan var mý
USD grafik atabilecek olan var mý
Sanki bu mýzrak artýk bu çuvala sýðmaz noktasýndayýz. Teknikciler o kýrýlýrsa þu vs yazýyorlar da þu gerceði unutuyorlar... bu yay 7-8 yýl gerilmiþ bir yay... þu anda ekrandan uzak durmak istiyorum..
Borsa tecrübe okulu okuludur.ederine varmayan hisse yoktur.mutlaka varýr. Bir hisse 10 yýldýr 16- 24 bandýnda tutuluyorsa mutlaka bi sebebi vardýr. Hisseyi elinde yüklü tutan kurumlar, hissemizi beðenmeseler ;yukarý çekip mal boþaltýrlardý. En son ege gübrede bunu yaþadýk. Uzun süre 20 -24 bandýnda tuttular.6 ayda 150 lira oldu.Bildigimi gördüðümü yaþadýðýmý söylerim.ne anlarsanýz. Nokta
https://ibb.co/42qv46z
arkadaþlar her zaman yükleme yaptýðým link hata verdi biraz zaman aldý fakat hallettim.efesin haftalýk grafiði zannedersem oyunun sonuna doðru yaklaþýyoruz
Bir de yazmayý unutmuþum; hissemizi elinde tutan ilk 5 veya 10 kurum bu durumdan rahatsýz deðil ve canlarý yanmýyorsa bizim niye yansýn ki!bize 1 mm þey oluyorsa onlara 1 km .acýsýný çýkartýrlar elbet diye düþünüyorum. Yazdýklarýn yatýrým tavsiyesi deðildir.hissemin ederini deðerini kýymetini bilenlerdenim
Yer Ýmleri