2 önemli konu var.
1.Güzel temettü..
2.Þirketin piyasa deðeri 50 milyon dolar...
ne zaman bira operasyonlarý 2 milyar + ccola olur o zaman ben satarým...
2 önemli konu var.
1.Güzel temettü..
2.Þirketin piyasa deðeri 50 milyon dolar...
ne zaman bira operasyonlarý 2 milyar + ccola olur o zaman ben satarým...
Efes, en büyük rakibini mi alacak?
https://turkrus.com/2040769-rusya-bi...alacak-xh.aspx
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Patron hissedarlarýndan yürüttüðü paralarý kasadan çýkarsýn fazlasýyla yeter
Hisse 10 senede 90% geriye gitmiþ dolar bazýnda. Buna kim inanýr?
ytd
ilk çeyrek karý þirketin geleceði hakkýnda ipucu verecek. Yüksek döviz geliri var. Bu çeyrekte döviz yerinde saydý. Geliri dövizle ama bilançosu lira ile.
Bir sürpriz yapabilir.ayrýca yýlbaþý öncesi bira 12 liraydý. Þimdi 23 lira. Bunun etkisini de göreceðiz.
Mi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben full buradayým...50 milyona þirket mi olur...a.q ..Patron ve adamlarý malý toplamaya devam ediyorlar..10 dolardan basýn 20 kuruþtan malý toplam ...pehhhhhhh..
Bilançoda süpriz yapabilir...Ya külliyen zarar yazacak son mallarýda bedavadan toplayacak , ya da topladýklarým yeter diyip dehhh liyecek bizim katýrý...
Benim satýþ hedefim belli , temettümü alýr yatarým üstüne...
Yapý kredi hedef fiyatlara bakýn.
Mi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Rusya ve Ukrayna'daki geliþmeler ýþýðýnda, Anadolu Efes ve Anheuser Busch InBev SA/NV ("AB InBev") bugün AB InBev'in AB InBev Efes NV ortaklýðýndaki kontrol gücü olmayan paylarýnýn Anadolu Efes'e yapýlacak satýþýyla ilgili aktif görüþmelere baþladýðýný açýklamýþlardýr. AB InBev'in Bud markasýnýn Rusya'daki üretiminin ve satýþýnýn askýya alýnmasýna iliþkin talebi de yapýlacak anlaþmalarýn bir parçasý olarak deðerlendirilecektir.
Hem Anadolu Efes hem AB InBev satýþ þartlarý ve baðlayýcý anlaþmalar üzerinde çalýþmalara baþlayacak olup, ilgili duyurular süreç dahilinde usulüne uygun þekilde yapýlacaktýr.
Ana odaðýmýzýn çalýþanlarýmýzýn saðlýðýný ve esenliðini saðlamak olduðunu belirterek bölgede barýþýn bir an önce yeniden tesis edilmesini diliyoruz.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1022817
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri