Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎
Bence Aefes bilançosu Bira tarafý performansý her geçen gün güzelleþiyor...Buna ccola %50.x eklersek bilanço CCola dan daha iyi gelmesini bekliyorum..Þurada çok fazla zaman kalmadý...Aðustosta bilançolar gelir umarým...
Sene 1994 yýlý yaz baþý ve yaz çok sýcak baþladý, Ege Bira hissesi alayým mý almayayým mý diye düþünürken iþlerin yoðunluðundan (plaj iþletiyordum) fýrsat bulup Çeþme den Ýzmire gidemedim ve alamamýþtým hisseyi
Yaz bittiðinde Ekim ayýndan gazete manþeti þuydu dün gibi hatýrlýyorum EGE BÝRAYI ALANLAR BÝRANIN KÖPÜÐÜNÜ ÝÇTÝ tam tamýna %1000 kazandýrmýþtý gazetedeki habere göre. Hemde 5-6 ay gibi kýsa bir sürede
Hey gidiþ günler heyyy. Yine hatýralar canlandý gözümde.![]()
Bu baþlýða yazmýþýz geçmiþ yýllarda Ege Bira macerasýný
Bira konusu ayný zamanda borsaya girme sebebimdir.
Linkte sayfa 42 de konu.
https://www.hisse.net/eforum/showthr...=92353&page=42
Kuþsuz sitede Efesin ccola payý %40 diye hesap ediliyor bu yanlýþ arkadaþlar
Efes, ccola nýn 50.26 sýna sahiptir. Hesaplar bunun üstünden yapýlmalý
Efes ccola payý kadar deðerden iþlem görüyor sayýlýr borsamýzda maalesef
Halbuki Efes bira sektöründe dünyanýn en büyük ilk onunda olan bir þirket
Ama borsamýzda deðer olarak yok görünüyor
CCOLA nýn 50.26 sahip olduðunu bilanço okumasý olan herkes bilirde o site bilinçli bir manipülasyon yapýyordur...
TAK Parti fobisinden olsa gerek ; yýllardýr takip ederim alýp satarým ;Bira grubunun deðeri sýfýra yakýnsar þekilde fiyatlanýyor...Bu demektir ki TAK Parti olduðu sürece bu böyle olacak....yoksa artýk zincirlerini kýracak mý!!!!!!!!!!!
Tak Tak yolun sonuna geldi bence
Efes ise yolun baþýnda startý bekliyor
Az önce baðlý olduðum bankadan aradýlar. Müþteri temsilcim deyiþmiþ. Bey efendi ile tanýþýp biraz sohbet ettikten sonra konu portföyümde olan ülker ve aefese geldi
Þahýs portföyünüzdeki efesi kesin tutun bu hisse sene sonu 1000 liraya gitse þaþýrmam gerçekten dedi
Bende içimden vayy anasýný benden daha uçuk kaçýk adamlarda varmýþ dedim.
Muhtemelen Efesten kafasý hafif çakýr olmuþtu.![]()
Yer Ýmleri