--bu da bir yerde bulunsun.
https://www.turkrus.com/3691513-mosk...devam--xh.aspx
--bu da bir yerde bulunsun.
https://www.turkrus.com/3691513-mosk...devam--xh.aspx
Ab InBev yatýrýmcý iliþkileriyle görüþtüm. Biz zaten JV (****t venture) isini bilancolarýmýzda konsolide etmiyoruz dedi.
Bakýn görün - bu is Efes lehine cözümü hýzlandýracak. Sirketi Rusya’ya iyi bir komisyon ödeyerek alacagýmýzý düsünüyoru . Ýzleyelim görelim.
Muhtemelen Aefes karýnýn arttýðýný göreceðiz. Küçük yatýrýmcý için olumlu. Bu kadar fiyat düþüþü de insanlarý panikletmelerinden. Ne yazýkki Haber yakalayýnca ülkemizde böyle oluyor. Aefes te de konsilidasyon özvarlýk üzerinden olabilir. Ortak hissesi vasýtasý ile de denetim gelmiþ oluyor.
Son düzenleme : agg; 06-01-2025 saat: 10:54.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Arkadaþlar güzel bilgiler vermiþsiniz. AEFES te geçmiþten farklý olarak sadece Rusya da ki ortaðýn hisselerine kayyým atanmýþ olmasý. Rusya daki yatýrým uçup gitmedi. Aefes karý deðiþmez. Ya doðrudan yada Özvarlýk olarak AEFES bilançosuna konsilide olacak. Milleti panikletiyorlar düþüþ abartýlý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
https://www.linkedin.com/posts/koray...member_desktop
Efes Yenilik Atölyesinde, Efes Haus markasý altýnda ürettiðimiz üç özel bira yakýnda raflarda:
NEIPA %6; – Tropikal meyve aromalarý ve dolgun yeni nesil IPA
Rye IPA %6.5– Çavdarýn baharatlý dokunuþuyla klasik IPA’ya yeni bir yorum. Cesur ve dengeli!
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri