Þu anda tatil olduðu için resmi görüþme yapma þansýmýz yok. Anadolu Efes ve ortaðýyla 14 Ocak’tan sonra görüþeceðiz. Zaten þu anda ortaklar da kendi aralarýnda konuþuyor. Tatilden sonra onlar da hükümet yetkilileriyle görüþecekler. Ben mutlu son olacaðýný ve iyi haberler alacaðýmýzý düþünüyorum. Sadece Anadolu Efes deðil tüm Türk þirketleri gerek Baþkan Putin gerek Rus iþ dünyasýnda sevilen þirketler. Onlarýn Rusya ile ilgili bir endiþe yaþamalarýna veya oluþan endiþeleri gidermeye yönelik demeç vermelerine bile gerek yok. Anadolu Efes ile de doðrudan ilgili bir konu deðil. Ortak giriþimde hisse devriyle ilgili müracaat yapýlmýþ ama Rus tarafý onaylamamýþ. Eðer onay çýksaydý bir sorun da olmazdý. Þimdi tekrar görüþecekler. Önümüz bahar, yaz. Ýçecek satýþlarý pik yapacak. Sipariþlerin verilmesi, satýn almalarýn yapýlmasý gerekiyor. Rus hükümetinin de konuyu çok uzatmayacaðýný inanýyorum. Tekrar vurgulamak isterim ki amaç Türk þirketlerine zarar vermek veya hisselerinin düþmesini saðlamak deðil ve 15 Ocak’tan sonra iki taraftan da resmi açýklama olacaðýný düþünüyorum.”
Burda böyle yazýyor 240 lardan 170 lere geldi eðer bu olaylardan sonra Efes Rusya’daki diðer ortaðýnýn paylarýný da alabilirse eski durumundan daha güzel olur her þerde bir hayýr vardýr derler belkide daha iyi olur.

Alýntý yaparak yanýtla
)

Yer Ýmleri