Zaten hissede hemen baský
artmýþ, iyi haberler önce
düþüþle karþýlanýyor borsamizda![]()
Zaten hissede hemen baský
artmýþ, iyi haberler önce
düþüþle karþýlanýyor borsamizda![]()
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Geçici olarak kuyyum atanan Efes, Rusya'da 11 bira fabrikasý ve 3 malt üretim tesisiyle faaliyet gösteren, ülkenin en büyük 3 bira üreticisinden biri olarak faaliyet gösteriyor
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yani desen ki SASA, HEKTS, SAHOL, ALARK vs gibi rezalet bilanço açýkladý da bu negatif korelasyon ondan kaynaklanýyor, deðil...Rusya rakamlarý olmadýðý halde sermayesi kadar kâr açýkladýðýna ve diðer ülkelerde büyüme devam ettiðine göre tam tersi XU50 endeksten pozitif ayrýþmasý gerekirdi...Hedefim öyle 25-30 felan deðil 3 haneli rakamlar...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Bu deðiþiklik 25.06 tarihli yani kaðýt en dipteyken AEFES'e özel yapýldý...Oldukça manidar öyle deðil mi ?
O tarihten sonra viop tarafýnda hangi kurum hangi gün hangi tarafta pozisyon açmýþ hepsi kayýtlarýmda ve istatistik yalan söylemez...Bu iþin içinde kimler var beni ilgilendirmez, ben mendil kimin arkasýnda kalacak ona bakarým...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yeri gelmiþken, þunu da þu köþeye býrakalým ki puzzle tamamlansýn...Benden þimdilik bu kadar..
* "Yalan söylediklerini biliyoruz. Yalan söylediklerini biliyorlar. Yalan söylediklerini bildiðimizi biliyorlar. Yalan söylediklerini bildiðimizi bildiklerini biliyoruz. Ama hâlâ yalan söylüyorlar."
Aleksandr Ýsayeviç Soljenitsin
Yer Ýmleri