Originally Posted by
ironarm
Bu sitenin çok uzun yýllardýr üyesiyim. Forumu sürekli takip ederim ama son zamanlarda çok seyrek yazmaya baþladým.
Çoðu yerde olduðu gibi sosyal medya ortamýnda da kalite iyice düþtü. Karþýlýklý saygý çerçevesinde fikir alýp verilebilecek (benim bildiðim) bir burasý kaldý. Ýnsan baþka bir siteye üye olup yazmaya "acaba ne zaman sövecekler" düþüncesiyle istemiyor.
Lütfen ve lütfen; kaliteyi düþürmeden, saygýsýzlýk yapmadan, insanlarý tahrik edip hakaret etmeden istediðimiz gibi fikirlerimizi paylaþalým. Çok rica ediyorum.
Bu sitede bir çok kaliteli, bilgili yazan kiþi küsüp gitti. Kimse bilgisini bedava paylaþýrken üstüne hakaret veya suçlama duymak istemez haklý olarak
Beðenmediðimiz fikirleri eleþtirelim, karþýt görüþleri sunalým. Fikrimiz yoksu bile "ben sanmýyorum, inanmýyorum" diyelim ama lütfen saygý çerçevesinde olsun. Yoksa burada yazanlar küsmeye, millet birbirine sövmeye baþlarsa bu dükkanýn da diðer ortamlardan farký kalmaz.
Ýnsanlarýn tepki gösterdiði fikirler deðil, ifade ediþ tarzý, uslüp... Herkese saygýlar.
Yer Ýmleri