ilginize teþekkür ederim sn ironarm...
A bölgesi B bölgesi derken 55 günlük pembe üzerine çýktýk...üstelik bu gün inatçý kulyutmaz yeþlide aþaðýya çapraz atýp beyaz ile buluþtu.. kýsa da iþlem yapanlar için lacivert ve yeþil indikatörlerin kesiþtiði (14.33) seviye stop olarak kabul görür.. yarýn ve takip eden günlerde tekrar B bölgesine girme olasýlýðý mevcut.. ancak bunu trambolin keyfi yapar gibi gerçekleþtirme lüksü yok.. çünkü leylak ve roza ikilisinin mevcut yayý, yukarý yönlü oluþturmasý gerekiyor..
alttaki grafikteki indikatörlerle üsteki indkatörleri üst üste koyduðumda karmaþýk bir görüntü oluþturmasýn diye kul yutmazý ayrý gönderiyorum... 14.82 seviyesinin önemi, bu grafikte daha net görünüyor.. kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bilanço beðenildi mi yoksa beðenmedi mi?
Yarýn nasýl bir açýlýþ bekliyor bizi acaba?
Bilançolarýn kýpkýrmýzý olduðu bir ortamda gideri olan bir bilanço bence.
herþeyden önce çeyreklik karda beklenenin % 10 üzerinde gelen bir kar var. Piyasa deðeri/defter deðeri 0.86. F/K 8.85, bu oranýn artýda olduðu az sayýda þirket var.
Bu veriler güzel ama fiyatý hoplatacak kadar güzel deðil, kötülerin iyisi bir performans. Ekonomideki daralmanýn etkileri görülüyor.
X'te yorumlarýn ortalamasý da benim burada belirttiðim çerçevede. Yoklukta iyi iþ yapmasý lazým ama kötü gelen bilançolar endeksi aþaðý çekerken aefes ne kadar direnir, bakýp göreceðiz.
Benim öngörüm ilk günü geçersek, yön yukarý olacak.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Bugün Rusya’da olaðanüstü genel kurul yapýldý.
Onun haberini nasýl alacaðýz acaba?
https://abinbevefes.ru/aktsioneram/
website burasý, duyurular kýsmýnda var bu 5 kasým olaganustu toplantý duyuru açýklamasý. Bende buradan takip ediyorum düþerse paylaþýrým.
Ak Yatýrým AEFES için endeks üstü getiri notu ile 25 TL hedef fiyat açýkladý. Bilançonun etkisi nötr olarak deðerlendiriliyor.
https://yatirim.akbank.com/_layouts/....aspx?ID=10476
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri