Hükümetin bakanlarý, peþi peþine "fon yatýrýmcýsýný ahlaksýz bir þekilde zarara uðratan fonlar ile ilgili" açýklamalarda bulunuyorlar...Bu niyetlerinde samimiyseler buradaki çetenin iþi zor...Hadi bakalým, izlemedeyiz...
Hükümetin bakanlarý, peþi peþine "fon yatýrýmcýsýný ahlaksýz bir þekilde zarara uðratan fonlar ile ilgili" açýklamalarda bulunuyorlar...Bu niyetlerinde samimiyseler buradaki çetenin iþi zor...Hadi bakalým, izlemedeyiz...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Rusya genel kurulu dündü, þu ana kadar bir açýklama da yok diye biliyorum. Belki açýklama yapmayacaklar bile. Zaten önemli bir konu olsaydý nasýl olsa BY'lar haber alýp ona göre hareket ederdi diye düþünüyorum. Tabii düþürmek veya çýkarmak için herhangi alakasýz bir haberi de bahane olarak kullanabilirler. Bu da olasý, hisseye özel deðil borsada hep yapýyorlar bunu. Ben açýkçasý çok kýsa vadede ciddi bir yükseliþ beklemiyorum hisseden. Bu iþ biraz daha zaman alýr diye düþünüyorum. Yatayda orta vade gider diye tahmin ediyorum. Bu arada da toplamayý planlýyorum. Olur da bir ralli yaþanýrsa ona da sevinirim tabiiTamamen kiþisel tahminlerim bunlar. Teknik/temel/haber bir iddiam yok. YTD
https://x.com/Cy_bist/status/1986357...NYw3MtiuQ&s=19
SM-S721B cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hissede kapanýþ çok güzel noktada oldu , 14,80 üstü her türlü gideri var.
Bilançoda distile alkol satýþlarý ile ilgili bir detay göremedim...Bira pazarý net bir þekilde daralmýþ, millette alacak para yok ancak diðer taraf buna bakmaz parasý olan alýyor zaten ve geride de yazmýþtým, son 5 yýlda TR pazarý bu alanda müthiþ bir ilerleme içerisinde...Buna raðmen agresif bir pozisyon alýnmamýþ sanki...Gayet ilginç...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Dün bir ara 15,05’e vurdurdular.
Bugün mantara baðladý.
14,32 an itibari ile.
Yer Ýmleri