Prof Demirtaþ
" Vurdu Gol Oldu " "Aðlar adeta yýrtýldý"
ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaþ, Buket Aydýn'ýn kendisine yaptýðý göndermeye sosyal medya hesabýndan yanýt verdi.
Aydýn, Demirtaþ'ýn Yunanistan adalarýndan yaptýðý tatil paylaþýmlarýný alýntýlayarak "Hiç Çeþme’ye gitmemiþ herhalde…" notuyla paylaþtý.
DEMÝRTAÞ'TAN AYDIN'A YANIT
Özgür Demirtaþ ise daha önce Aydýn'ýn gündeme geldiði "patronunun kredi kartýný kullandýðý " iddiasýna gönderme yaparak, "Kredi kartým bana ait" yanýtýný verdi.
Özgür Demirtaþ'tan 'Hiç Çeþme'ye gitmemiþ' diyen Buket Aydýn'a: 'Kredi kartým bana ait'
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaþ, Twitter hesabýndan kendisine göndermede bulunan Buket Aydýn'a yanýt verdi.
AYDIN'DAN YANIT
Demirtaþ'ýn 'Kredi kartým bana ait' yanýtýnýn ardýndan Aydýn, þu ifadeleri kullandý:
"Þu üsluba yanýtýmdýr. Okan Bayülgen'in programýnda bahsettiðin kart veriyorlar konusu; benimle alakalý bir konu deðildir. Senelerdir medya patronlarýna yalakalýk yapan bazý dinozor genel yayýn yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartlarý kullandýðýndan bahsetmiþtim. Konuþmamýn tamamýný izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrýca kendi kartýn ama paralarý nerelere yaltaklanarak kazanýyorsun o belirsiz... Zira bu kadar milliyetçiliðin gündem olduðu dönemde sanki Türkiye de hiç bir þey yokmuþ gibi Yunanistan seviciliði yapman neye hizmet ettiðinin bir kanýtý. Ayrýca senin tarafýnda bir kadýna böyle bir üslupla konuþulsa kadýna þiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarýnla sanal dünyada mutluluklar"
https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...na-ait-2106357
az kalsýn Sarýgül'ün gelini / CHP camiasýnýn yengesi olacaktý
buket aydýn
@buketaydin
Özgür, bana verdiðin yanýt kumaþýný ortaya koydu. O çok övündüðün organýn; övündüðün kadar çalýþmýyor hani iki kulaðýnýn arasýnda olan. Kaliteni bir tweetimle ortaya çýkardým. Yalaka ve beynini kiraya vermiþ muhaliflerin seni övmesi gerçeði deðiþtirmez…
@ProfDemirtas
.............
olay yeri deðerlendirmesi
![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri