Benim uzuldugum çýkmaz ama.borsa.terse donerse.en baþta.duser uc bes.lotla. birde batik.sirketler virüsle.inanilmaz.zarar yazacak.sirketler.bile cikiyor ya orda bunun halini.gorunce kafayý yememek.elde.degil
Zaten yedik kafayi.kac senedir bekledigimi ben bile unuttum.
Ne yaptý etti 40 altýna attý kendini rahatladý herhalde
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerdeyse 5 milyon iþlem patinaj, lastik yakmaya devam.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu fiyatlara anca kendinden kendine alýp satýyor mecbur, maliyet oluþmadýðý için de bir %5 yukarda oluyor 5 dakika sonra % -5 olabiliyor.O kadar sýð bir hisse oldu ki abuk subuk iþlem yapýyorlar. 7 sene öncesinin 40 tl si bugün 8-10 tl si gibi hisse düþürme derdindeler.Aç gözlülük baþka biþey. Bir de o giden % 300 - 500 yapan batýk içi boþ hisseleri ele verme telaþý var bunlar normal. Millet duran hisseye ne kadar ucuz da olsa gelmiyor bu hep böyle.Þimdi Turgg 150 tl olsa iyi kaðýt olur millet sýraya girer mal almaya ancak burada patronun derdi yukarý çekip mal boþaltmak deðil bunu karýþtýrmamak lazým.Arsa olup satýlana kadar sabýrla sizin benim malýmý bekleyip lotlarýný artýrma derdinde patron, zaten % 75 i halka açýk deðil.Mesela sizce % 51 i halka açýk olsa bu fiyatlara baskýlayabilirmiydi kaðýdý.Neyse iþin özü burada beklemekten baþka yol yok, para buldukça patronun malýndan bizde az çok koparmaya devam, onun içinde kolay kolay götürmez.
7 yýldýr lot.artiramadiysa býraksýn bu iþleritek.korkum ortalama.fiyattan borsadan çekilmek
Lot artýrmýþlardýr tabii ancak ben dahil burada ki bir çok kiþi bu baskýlamadan istifade etti lotunu artýrdý.Þahsen 4 hissem vardi beklediðim zamanla onlar fiyatýný 3 -4 e katladý ve prensip olarak tek hisse taþýmam desemde mecbur taþýyorum artýk, çünkü diðer hisseler fiyatýný katladý bu hisse tek kaldý prim yapmayan. % 98 i bulsa þimdiye kadar çýkardý beklemezdi demek ki bulamýyor ve saçma sapan debelenmeleri bununla örtüþüyor.
Sonuna kadar þahsen bekleyeceðim artýk bu fiyatlara vereceðime ya tuvalet kaðýdý olur ya da beklediðimin karþýlýðýný alýrým.Gerisi nasip kýsmet.
Yer Ýmleri