kahpe bizans imparatoru I. Konstantin bu oyun icinde oyunlari, tuzak icinde tuzaklari gorse gozleri yasarirdi...meskenofis gayrimenkul hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunmak lazim...
kahpe bizans imparatoru I. Konstantin bu oyun icinde oyunlari, tuzak icinde tuzaklari gorse gozleri yasarirdi...meskenofis gayrimenkul hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunmak lazim...
Ada pafta yazýlmamýþ.
Net olmayan bir foto.
Var bir i.nelik
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Dün gece yazdýðým gibi yaptýlar ve ilaný kaldýrmýþlar, sonuçta yetki verilmeden satýþa çýkýlmaz ky bilgilendirilmeli önce.Yapýlanlar usulsüz þirketin bilgisi dahilinde deðilse takipçisi olup yatýrýmcýlarýn zarar görmesini önlemeli.Ýmar öncesi hertürlü dalavere dönecektir tahtada tavan taban haberler kullanýlacak kafalar karýþtýrýlmaya çalýþýlacak.
Þu dönemde kenara çekilip uzaktan izlemek gerek iþin sonuna yaklaþýrken elinizdekilere göz koyanlar olduðunu unutmamak gerek.
Ýlaný ben dün gece yeni bir þey var mý diye girdiðimde gördüm paylaþtým, ancak kim yayýnladý ve kaldýrdý araþtýrýlmalý bence de.
Niyetleri neydi acaba demek ki bizim arsayý kastedmiþler kaldýrdýklarýna göre. Birde iþlemler incelenmeli mesela bugün kim devre kestirdi alan satan incelenmeli ama nerdeee.
Ýlk paylaþým buradaki.. kesinlikle SPK ya baþvuralým.. en azýndan bir oyun oynanýyor mu? Oynayan kimler ? Muratlý nerede? Yada diðer nicki ne? Gibi sorularýmýza cevap alýrýz... sonuçta emlakçý kafasýna göre ilan vermedi ya? Ýlan veren ile arkasýndaki baðlantýyý sorgulayýp neden sonuç suç iliþkisi varsa ortaya konabilir...
hiç birþey olmazsa sahipsiz salak yatýrýmcýlar olmadýðýmýzý anlarlar...
Muratlýnýn profiline bakýp tek olarak bu hissede 3 yýlda 3000 mesaj attýðýný yazdýðýmdan beri ortalarda yok!!!!! Üstüne gidip deþifre edince kaçýyor yada Nick deðiþtiriyorlar... kimliði tespit edilsin alým satýmlarý incelensin... eðer yapýlabiliyorsa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri