Özetle 6 7 sene beklemiþ gerçek yatýrýmcý oyunun sonuna kadar 6 7 ay daha beklerim diyor ama yeni girmiþ twitci 6 7 saat anca beklerim geçerim baþka yere modunda olunca tahta aþaðý yukarý sert hareketleri devam edecek gibi görünüyor....
Özetle 6 7 sene beklemiþ gerçek yatýrýmcý oyunun sonuna kadar 6 7 ay daha beklerim diyor ama yeni girmiþ twitci 6 7 saat anca beklerim geçerim baþka yere modunda olunca tahta aþaðý yukarý sert hareketleri devam edecek gibi görünüyor....
Elimdeki mal onun için çok kýymetliyse, bana biraz daha sevecen yaklaþmasý lazým. Duygusal olmalý. Beni cezbetmeli. Deðilse vermem.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Devre kesmiþ zaten...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi yukarýdaki yazýný baþka yerde paylaþtým bilgin olsun.. Tþk
ATU-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket içeriðinden baðýmsýz olarak sadece sermaye bakýmýndan buna eþdeðer olan bistteki kaðýtlarýn kimisi 500 -600 bandýnda kimisi de 1000lerin üzerinde fiyat gördü. bizim spek ve güruhunun asýl mahareti bundan sonra ortaya çýkacak. Bu Boða piyasasýnda krema yapabilecek maça var mi yok mu belli olacak. Yoksa zaten imar çýktý mý olmasi muhtemel fiyatlardayýz. Boða piyasasýnýn gereði olan coþkuyu bakalim spek tayfasý verebilecek mi? Merakla filmi izlemeye devam ediyorum...
Eskilerin çoðundan lotlari aldi icbct 80 ortalamayla filan verdi eger gerçek yatirimciysa, a1 çetesi desen verdi, tarlaci abimiz 170 civarlarindayken verdigini beyan etmiþti. Arada illaki dökülen de olmuþtur. zaten brut takasta iken 15 gün hacim olmadý neredeyse ayný 30 liralardaki haline benziyordu. Coþku gelecek ki Boða piyasasi son bulsun ve ayi piyasasýnýn baþladýðýný ikrar edelim. 2013-2020 ayi oglu ayiydi. Boðalar çýksýn artýk ortaya da mezbahaya gidene kadar semirsin hepsi. Þu vakfn bile brut te kac tavan çekti ve hala çekiyor ben sayamadým. Bizim eksiðimiz tavan serileri.. hadi spek yap da spekligini sana da helal diyelim. Biliyoruz yapabilecek gücün olduðunu lakin bizim elimde varken de yap adam diyelim...
Çok zalým bir speðimiz var. Sen 8 yýl imar bekle, 1 gün bile sevineme. Perþembe seans kapanýþýna bir saat kala imar onaylandý tavan kapattýk, cuma günü taban yedik ve brüt geldi. Bu baþka tahtada olacak iþ deðildir. Günlerce bayram yapýlýr. Ama bize reva görülmedi. Diyorsunuz ki ayý olsun, boða olsun... sayýn ilimunator. Vallaha ben ihtimal görmüyorum ama inþallah olsun, hepimiz kat kat kazanalým. Çünkü hak ettik. Bu spek yatýrýmcýdan nefret ediyor. Bizi üzerinden atabilirse, belki o zaman dediðiniz olabilir.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri