Originally Posted by
wise stockbroker
Çok anlamlý bulduðum bir Atasözü derki;'Delikli demir çýktý mertlik bozuldu'' diye..Bakýyorum da kendisine hakaret edilen (ATIK,MAL) diye hitap edilen kiþi yada kiþileri savunduðumuz için ceza alýyoruz ama onlar gidiyor kendilerine hakaret eden kiþinin saflarýnda yer alýyorlar iki yüzlülük yapýp buda yetmezmiþ gibi iyi temenni ve dileklerde bulunuyor ayný güzel temenni ve dileklerinde kendilerine yapýlmasýný beklediklerini (Sanki o kiþi yýlbaþý gecesi oturup kendisine dua edecek) söylüyorlar bana bu tipler hiç yabancý gelmiyor vatan haini fethullah gülen (Feto) 'nin hain beslemelerini hatýrlatýyorlar bana hepsi tornadan çýkmýþ gibi birbirlerine benzerler nereye gitsem tanýrým o vatan hainlerini,düþmanlarýný..Zaten oldum olasý hiç geçinemedim ,sevemedim kendilerini iyi gazcýdýrlar dost gibi görünürler baþýný belaya sokarlar ama dara düþtüðün zaman da seni yalnýz býrakýp ateþe atar ve kaçarlar onlardaki adamlýk, mertlik anlayýþý budur...Ayrýca,eskilerde Tv de bir aynalý Tahir dizisi vardý belki hatýrlarsýnýz hani mertliðin,dürüstlüðün,delikanlýlýðýn,adamlýðýn,alç ak gönüllülüðün,güzel ahlakýn,hoþgörünün,yardým severliðin,iyiliðin,sevginin,saygýnýn vb .kitabýný yazan tam Türk insanýnýn güzel vasýflarýný anlatan hepimizi sanki tarif eden ama þimdiler de durum çok hazin bir hal almýþ övündüðümüz o güzellikler yok olmuþ gelinen zaman malesef yerini soytarý,serseri,ahlaksýz ,TASMALI TAHÝR'lere býrakmýþ olduðunu görüyorum ne desem nasýl desem bilmemki þaþýrýp kaldým..Hep söylerim benim kimseye karþý kinim nefretim yoktur ancak haksýzlýða,saygýsýzlýða,hakarete eyvallah diyecek kadar aciz ve geniþ karýnlýda deðilim yani doðru ve bildiðim yola devam....
Yer Ýmleri