Bugn merkez bankas karar sonras borsa +0,50 veya +0,60 aras kapatr ..inallah yanlmam
Bugn merkez bankas karar sonras borsa +0,50 veya +0,60 aras kapatr ..inallah yanlmam
faizler ok ar dt, negatifin de negatifi oldu ve bundan sonra da dmeye devam edecek gibi grnyor. evremde ok insan var ve yllardr sadece altn alp keyiflerine bakyorlar ve emin olun, hepimizden de kafalar rahat. ben de bunlara imreniyorum ama hi altn almam biri olarak bu sisteme gemek kolay deil. adam alp unutuyor. enflasyonu kurtarsn yeter diyor ve ou zaman da kurtaryor. geen yl banda aselsan brakarak borsa macerama son vermitim ama austos sonundan bir ay ncesine kadar tcd'de gzel kazandm. ama dikkatli olunmad durumlarda kazandklarmz da geri veriyoruz ve sadece sitresi kalyor bize. bir arkadam vard iki yldr bu ilerin iinde olan. paramn te biri gitti diyor enflasyon hari. bir haftadr yksek tansiyon hastas olmu. her gn bu gn ne olacak diye sitresler, gece gndz gndem takip etmeler falan. gerekten bu iler i deil. en ksa zamanda bu ileri brakp kademeli ekilde altna geeceim. fonlarn da kocaman bir hi olduunu ok iyi anladm. artk ok yoruldum, azck am, arsz bam diyyeceim, yeter artk. belki de bundan sonra hi yazmam. ltfen hakknz helal edin dostlar. Allah'a smarladk
sarayn merkezi 50 puan daha akm ,tl yi pul edecekler az kald...milletin 3 kr nu kurda kua yemleyip ekonomiye can vereceklermi...
Yer mleri