-
AKBNK

-

Originally Posted by
denizkiraz42
EGGUB
HER GÜN ÇALIŞIRIM BU HİSSEYİ. TL BAZLI GRAFİKTE BAKINIZ 76 ÜSTÜNDE KALMALI Kİ KALIYOR.
2. DOLAR BAZLI GRAFİKTE 13$ ÖNEMLİ YATAY DİRENÇ

Hocam yorumunuz için çok teşekkürler sağlıcakla kalın
-
Deniz hocam şuan çoğu hisse yüzde 100 yaptı.. dipte hisse bulamıyoruz.. begendiginiz grafiği güzel hisse varsa bizimle paylaşırmısınız .
-

Originally Posted by
BORSA55
Deniz hocam şuan çoğu hisse yüzde 100 yaptı.. dipte hisse bulamıyoruz.. begendiginiz grafiği güzel hisse varsa bizimle paylaşırmısınız .
En ucuz bankalar su anda.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
En ucuz bankalar su anda.
Hocam grafikleriniz çok güzel gerçekten Twitter'dan hesap açmayı düşünüyor musunuz? sizi oradan takip etmek isteriz
-

Originally Posted by
BORSA55
Hocam grafikleriniz çok güzel gerçekten Twitter'dan hesap açmayı düşünüyor musunuz? sizi oradan takip etmek isteriz
Hayir. Burda daha anlamli grafikler. Watsap grubu da kurmustum. Cikarci insanlari tanidim grup sayesinde. Burda hiç olmazsa bunlari tanimadan herkese esit davranmanin hazzini yasiyorum.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Hayir. Burda daha anlamli grafikler. Watsap grubu da kurmustum. Cikarci insanlari tanidim grup sayesinde. Burda hiç olmazsa bunlari tanimadan herkese esit davranmanin hazzini yasiyorum.
Kesinlikle hocam, şu camianin en iyilerindensiniz, bu bilgi, birikimi hiçbir zaman menfaate dönüştürmediniz, haddini aşanlara bile hoşgörülü yaklaştınız, twitterda kiymet bilmeyen, saygısız birçok insan var, sizi buradan takip etmek daha güzel.
Bu arada Deniz hocanin işini kolaylaştıralım arkadaşlar, analizleri iyice araştırmadan tekrar tekrar sormasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bol kazançlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Mutlu pazarlar hocam. Orta vadede OSTIM için bir yorum rica ediyorum. Teşekkürler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri