Originally Posted by
tabu
sn. bawer sizi genelde temeli düzgün hikayesi olan þirketlerin topiklerinde görüyorum buradada hisseyi aldýktan sonra görünce ayrýca sevindiðimi belirteyim.
ortam müsait spek namüsait dediniz doðru burada 21 nisan pastasýna bakýnýz, speðin milleti korkutmak için yazdýðý yüklü lotlarý çizmem sonucu oluþan pastadýr o kendimide afiþe ediyorum rahatým çünkü firma ile ilgili bekletirse vadem çok uzun zýplarsa duruma göre daha önce girip ayný gün zararýna verdiðim oldu kendi malým olmasýna raðmen sattýðým diðer hisse bana fýrsat verdi zarara bakmadan verdim trade de yaparým uzun vadelide kalýrým yatýrým anlayýþým çok deðiþkendir sadece bu dönem de daha dikkatli olalým döviz eksiði deðil fazlasý olana ve borcu olmayýp hikayesi olana yatýrým yapalým geride kalan kim olursa arkadan destekleriz.
hissesini bekletip milleti döküp götürmek için diðerlerinden geride býrakan speklere bi uyuzum onlarda bana uyuz oluyorlardýr sanýrým yapýþýrým çünkü.
Sn. Tabu, mümkün olduðunca beklentisi olan, temel olarak iyi hisseleri seçmeye özen gösteriyoruz asýl marifet sabýr.
Zamanýnda öyle hisseleri alýp ama yeterince sabýrlý olamadýðýmzdan büyük kazançlarý elimizin tersiyle itmiþliðimiz de çok olmuþtur.
Ben yine de tüm portföyü hiçbir zaman tek hisseye yüklemiyorum, 3-5 hisseye daðýtýyorum, ha bu arada temel ve beklenti bakýmýndan daha iyi bir hisse bulduðumda da gözümü kýrpmadan deðiþtirmesini bilirim. Hakkýnýzda hayýrlýs.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri