Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
13.30 destekte açtý üzerinde kalýrsa güzel olur
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Gardaþ kim sana aparkat attý ya yamulttu? Senki ismail tarman abimizin çimento tükan dýþý bildiðim tek yatýrýmýsýn. Ýsmail tarman abimize saygýmýz somsuz, gerçek bir borsa idolü, yatýrýmcý. Eee hadi kalk! Döviz %1 artsa 1.853 milyon tl kar basýyon? O hatlar lokum üretmiyor elin almaný mercedes, mana?
31.12.2020 tarihli açýklamamýzda;
"Yurt dýþýndan satýn alýnan MAN firmasý yeni üretim hattýnýn montajýnýn devam etmekte olduðu ve 2021 yýlý ilk çeyreðinde deneme üretimine baþlanýlmasý planlandýðý" KAP'ta açýklanmýþ idi.
Yurt dýþýndan satýn alýnan MAN firmasý yeni üretim hattýnýn montajý tamamlanmýþ olup deneme üretimlerine baþlanmýþtýr.
Cemtaþ son gün haber vermeyi sever 🙂 ciroya katkýsýný da soyleseydi de dost düþman bilseydi deðerini 🙂
Bir yýldýr baskýyla kaðýdýn bir milim kýpýrdamamasý için çok müthiþ bir baský uygulayan spek bu gün de ayný taktiði sürdürdü. Bu kaðýdýn üç basamaklý rakamlara gideceðini düþünüyorum. Bu nedenle bir lot bile spek için çok önem taþýyor. Her elime para geçtikçe kademesi ne olursa olsun üzerine eklemeye devam ediyorum. Ýsterse ben ölünce o fiyatlara gelsin. Bu kadar baskýnýn yayý bu kadar germenin sonucunu göreceðim Ýnþaallah.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Yer Ýmleri