-

Originally Posted by
onur1064
Mayısta virusun yavaşladıgını ve okullarin acilacagini soylediler..zaten haziranda tatil ..1 ay icin riske atilirmi? Eylül ayi icin zaten bişey demiyorum
Candaş Tolga nın bugün yazısında var Mayıs ta imkansız gibi bir şey demiş bilim kurulu üyesi...Haziran zaten bitme haftası idi. Bu sene bitti de gelecek bakalım ne olacak...
Sayın webster yerli yabancı turistin siz dahil bu yaz bir otelde özgürce tatil yapacağını Mı sanıyorsun... bence bir an önce iptal et o tatili... okula gönderme tatile git olmaz sanırım...tercih tavsiyesi değildir saygılar
-

Originally Posted by
paravarhuzurvar
Candaş Tolga nın bugün yazısında var Mayıs ta imkansız gibi bir şey demiş bilim kurulu üyesi...Haziran zaten bitme haftası idi. Bu sene bitti de gelecek bakalım ne olacak...
Sayın webster yerli yabancı turistin siz dahil bu yaz bir otelde özgürce tatil yapacağını Mı sanıyorsun... bence bir an önce iptal et o tatili... okula gönderme tatile git olmaz sanırım...tercih tavsiyesi değildir saygılar
Ustadim haklisiniz sanirim
Benimki bir umut asi masi bulunur da yada ilac o zamana normal bir gribe donusur hastalik
Yoksa tatile gidememeyi kabullendik
-
Resmen duz cizgi cekiyor dolar
Bu ne demek onurum
-

Originally Posted by
Webster
Biz gecen sene ocakta pesin verdik
Geri alabilecegimizi zannetmiyorum
Bu sebeple sizden de alirlar
Ama servis ve yemegi vermem diye diretin
Bunlari almaya haklari varmi bilmiorum ama geri isteyecem ben
Yemek evet istenir geri. ancak okul parasını ise eğer tekrar okula göndereceksen ödenmeli. yönetmelikte ücret bölümünde yazar ne olduğu. ayrıca size imzalatılması zorunlu bir evrak var onda der ki okuldan ayrılacak olursanız hizmet aldığınız süre kadar ücret ödersiniz. Burada sorun okuldan ayrılmanız söz konusu değildir.okulunda suçu yok hemen her özel okul uzaktan bir sistem koydu. Hizmet devam ediyor.
-

Originally Posted by
Webster
Resmen duz cizgi cekiyor dolar
Bu ne demek onurum
Fikrim degismedi..4 saatlik kapanış onemli .savasi kaybedecekler yine...kıblemi hortummu karar veremiyor tabutta 😃😃😃
-

Originally Posted by
onur1064
Fikrim degismedi..4 saatlik kapanış onemli .savasi kaybedecekler yine...kıblemi hortummu karar veremiyor tabutta 😃😃😃
Onurum brentle ons dolari engelliyor sanki
-

Originally Posted by
Webster
Ah kardesim gun gelecek bu yazdiklarimi anlayacaksin...
Kardesin kardese faydasi yok sen dost diyorsun
Kardeş abartı mı olmuş hadi akraba eş dost öyle
-

Originally Posted by
mrfatih
Kardeş abartı mı olmuş hadi akraba eş dost öyle
Miras var mi ortada fatihim?
Oldugu zaman bu msji hatirlarsin 😀
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz