-

Originally Posted by
mrfatih
Yarım saatlik harekete bakmak lazım portföy yöneticim sağlamdır dediği %80 Çıkar
1-ABD vadeliler satışın hızlanmaması lazım
2- 99.400 seviyesinde yarım saat kalmamalı bu ikisi olursa pozisyon kapatıp aşağıdan kademeli açmak mantıklı olacaktır
Görünen o ki her ikiside gerçekleşiyor
-
Avrupa tarafında kayıplar % 4 lere geldi bu düşüşlerin günlük olduğunu hiç sanmıyorum. Fonda karda olanlar için realize etme zamanı olabilir.
-

Originally Posted by
mrfatih
Avrupa tarafında kayıplar % 4 lere geldi bu düşüşlerin günlük olduğunu hiç sanmıyorum. Fonda karda olanlar için realize etme zamanı olabilir.
%50 sini mı yoksa hepsinimi verelim ,yarın eksi ye duser boyle devam ederse
-

Originally Posted by
dell14
%50 sini mı yoksa hepsinimi verelim ,yarın eksi ye duser boyle devam ederse
Ben sizi bu konuda etkilemek istemem ama görünen o ki 97.500 ü bu hafta test edecek...trade yapmak için zor bir zaman...
Karar sizin
-

Originally Posted by
mrfatih
Ben sizi bu konuda etkilemek istemem ama görünen o ki 97.500 ü bu hafta test edecek...trade yapmak için zor bir zaman...
Karar sizin
bende aft var , onu sordum
-

Originally Posted by
dell14
bende aft var , onu sordum
dediğim gibi kardaysanız kenarda beklemekte fayda var avrupa -%5 lere geldi
-
[QUOTE=mrfatih;4402513]dediğim gibi kardaysanız kenarda beklemekte fayda var avrupa -%5 lere geldi[/QUO
bugun için karda ,yarın nasdaq boyle giderse - ye dogru trent baslar ,.usa cuma gunu gibi sert dusmesse beklemeye deger bencece
-
[QUOTE=dell14;4402534]

Originally Posted by
mrfatih
dediğim gibi kardaysanız kenarda beklemekte fayda var avrupa -%5 lere geldi[/QUO
bugun için karda ,yarın nasdaq boyle giderse - ye dogru trent baslar ,.usa cuma gunu gibi sert dusmesse beklemeye deger bencece
tepki de olur mutlaka beklenebilir ama dediğim gibi işte piyasa denge bozucu şekilde fiyatlama yapıyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri