-

Originally Posted by
myfinans
Olay nedir ben gene göremiyorum.
Çıkmıyor bunlar bende
https://mobile.twitter.com/j_pnkman/...02225566515201
-

Originally Posted by
myfinans
Olay nedir ben gene göremiyorum.
Çıkmıyor bunlar bende
Ayarlardan resimleri goster seçeneği kapalimi.
-
KKTC Sivil Havacılık Dairesi Genel Müdürü Mustafa Sofi'nin kızı Güzide Sofi, Paris'ten gelen uçaktan indikten sonra karantina bölgesine götürülürken otobüsten indirilip KKTC konsolosluğuna ait bir araçla başka bir yere götürülmüştür. Olay kızın Paris'te Ercan Havalimanı'na aktarmalı giden uçak yerine İstanbul Havalimanı'na giden uçağa bindirilmesi sonucu meydana gelmiştir.
Yanlış uçağa bindiği ve karantina altına alınacağı bilindiği halde neden yangından mal kaçırır gibi kızı alıp götürdükleri ise ayrı bir merak konusu. Kız, Süleyman Soylu'nun açıklamasına göre karantina altında.
Ayrıca polislerde koruyucu hiç bir şey yok.
-

Originally Posted by
NewsTR
Şimdi görebildim.Teşekkürler.

Originally Posted by
paramanya
Ayarlardan resimleri goster seçeneği kapalimi.
Baktım açıkmış.Ama benim sistemde bir tuhaflık var.Bu tür mesajlar hep boş olarak çıkıyor bende.
-

Originally Posted by
NewsTR
KKTC Sivil Havacılık Dairesi Genel Müdürü Mustafa Sofi'nin kızı Güzide Sofi, Paris'ten gelen uçaktan indikten sonra karantina bölgesine götürülürken otobüsten indirilip KKTC konsolosluğuna ait bir araçla başka bir yere götürülmüştür. Olay kızın Paris'te Ercan Havalimanı'na aktarmalı giden uçak yerine İstanbul Havalimanı'na giden uçağa bindirilmesi sonucu meydana gelmiştir.
Yanlış uçağa bindiği ve karantina altına alınacağı bilindiği halde neden yangından mal kaçırır gibi kızı alıp götürdükleri ise ayrı bir merak konusu. Kız, Süleyman Soylu'nun açıklamasına göre karantina altında.
Ayrıca polislerde koruyucu hiç bir şey yok.
He heeeeee
Dedirten ede
-
Undan şekerden uzak durun bağışıklığınızın bu tür arınmaya çok ihtiyacı var.
Greyfurtu öneriyorum.
Günde 1 tane.
-

Originally Posted by
myfinans
Undan şekerden uzak durun bağışıklığınızın bu tür arınmaya çok ihtiyacı var.
Greyfurtu öneriyorum.
Günde 1 tane.
Emmim bize simdi baska seyler onerecek
-
Birileri gırtlağa kadar poha batmış olmasın?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri