-
Trump'tan ABD'nin tedarik zincirinde dışa bağımlı olmaması gerektiğine dair örnek: F-35'lerin ana gövdesi Türkiye'den gönderiliyor, şimdi Erdoğan ile iyi ilişkilerimiz var, ama ya olmasa ne olacak, 'size F-35 parçalarını vermiyoruz' deseler ne yapacağız?
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...245982209?s=20
Swap desek kendisine
-

Originally Posted by
myfinans
%5 üstü iyi getiri
Hisse konusunu burada konuşşsak daha iyi olur diyorum bende ama pek rağbet eden yok cafeye.
Garantiler duruyormu sizde
Aynen duruyor düştükçe ekliyorum onu yanında iyi getirisi olan gedik var Alkim kimya ve yeni gözdem hubvc olacak inşallah
alabilirsem yarın
-

Originally Posted by
mrfatih
Aynen duruyor düştükçe ekliyorum onu yanında iyi getirisi olan gedik var Alkim kimya ve yeni gözdem hubvc olacak inşallah

alabilirsem yarın
hubvc virüsle ilgili galiba.rtlab yolunda gidebilir.
biraz garanti bende aldım bugün ne desem sattılar, habire düştü.bakalım nereye varacak
-
İsctr nasil , risk varmi garantiye gore
-

Originally Posted by
dell14
hisse devri konusu çıktığından beri tavan yapacak diyende var taban yapacak diyende.
Türkiyenin en kıymetli şirketlerinden biri ama tartışması bitmiyor.
-

Originally Posted by
myfinans
hubvc virüsle ilgili galiba.rtlab yolunda gidebilir.
biraz garanti bende aldım bugün ne desem sattılar, habire düştü.bakalım nereye varacak
Hub içinde genz firması tanı kiti onayı aldı 2. Rtabl olabilir ihtimaline karşı almak istiyorum
-

Originally Posted by
mrfatih
Hub içinde genz firması tanı kiti onayı aldı 2. Rtabl olabilir ihtimaline karşı almak istiyorum
genz in hiise kodu nedir ?
-

Originally Posted by
dell14
her devir konusu gundeme gelince bi hisseleri dusuyor biri speküle mi ediyor napıyor anlamadım. devlete geçerse yukselir gibi geliyor bana ama o iş öyle kolay olmaz herhalde.
YTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri