-

Originally Posted by
jmk99
Turist var mı vesaire diye sormak lazım...
Sadece ülkeye döviz giriyor mu diye merak ettim...
30 yıldır giderim karış karış bilirim ayvalıgı bu sene hiç tadı yok maskesiz gezmek yasak otellerin çogu kapalı tek turist yok sarımsaklı plajı bomboş dünyaca ünlüdür-cundada haftasonu hareketleniyor orasıda maskeli gezmek şart .ünlü balıkcılarda 3-5 masa anca ,bende botla adalara gidiyorum balıga huzur orda yanlız başıma
-

Originally Posted by
jmk99
Turist var mı vesaire diye sormak lazım...
Sadece ülkeye döviz giriyor mu diye merak ettim...
emmim turizler memnun ayrılıyor mu diye sormuyorsunuz ama?
-

Originally Posted by
OKTAY
30 yıldır giderim karış karış bilirim ayvalıgı bu sene hiç tadı yok maskesiz gezmek yasak otellerin çogu kapalı tek turist yok sarımsaklı plajı bomboş dünyaca ünlüdür-cundada haftasonu hareketleniyor orasıda maskeli gezmek şart .ünlü balıkcılarda 3-5 masa anca ,bende botla adalara gidiyorum balıga huzur orda yanlız başıma
oooo o zaman tam tatile çıkılacak zaman ben tenha severim kalabalığı sevmediğim için eylülü tercih ederim. o tarihte okullar açıldığından emekliler ve Alemancılar falan oluyor körfezde.
-

Originally Posted by
Batman
emmim turizler memnun ayrılıyor mu diye sormuyorsunuz ama?

Batman kardeşim canım ciğerim biz gençliğe güveniyoruz. Gereken misafir perverliği göstereceklerdir. Bir turistin ülkemizde tatilden tatmin olmaması düşünülemez.
-

Originally Posted by
jmk99
Batman kardeşim canım ciğerim biz gençliğe güveniyoruz. Gereken misafir perverliği göstereceklerdir. Bir turistin ülkemizde tatilden tatmin olmaması düşünülemez.
bizde ülkemizi temsilen antaly'da bekar nofapçı var ama o da paraya kıymıyor emmim turiz para harcamayan adam sever mi bilemedim.
-

Originally Posted by
Batman
bizde ülkemizi temsilen antaly'da bekar nofapçı var ama o da paraya kıymıyor emmim turiz para harcamayan adam sever mi bilemedim.
Ondan fayda gelmez çok cimri.
Eli'ye aşık hem.
Yapacak bir şey yok.
-
Yoksa aydın, mert ve Webster aynı kişi miydi? Keyser Soze gibim...
-
sarımsakli su sıcaklığı nasıl , dondurucu mu hala ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri