Originally Posted by admustafa Geçmiş olsun emmim ustadım ozledim sizi ya az yazıyorsunuz onu da ben yakalayamıyorum malesef
Originally Posted by myfinans Valla bende kaçırmışım vukuatı. Avatarlar falanda silinmiş, demek birşeyler oldu. Ortalıkta fazlasıyla sakin. O sakinlikten şüphelendim zaten. Ortalık karışık mı normalde bunu mu demek istediniz üstadım
Originally Posted by admustafa Ortalık karışık mı normalde bunu mu demek istediniz üstadım Normalde hareket boldu. Şimdi bir sükunet bir sukunet. Dedim ne oluyoruz yahu. Sonra baktım avatarlar silinmiş. O zaman anladım meseleyi.
Originally Posted by myfinans Normalde hareket boldu. Şimdi bir sükunet bir sukunet. Dedim ne oluyoruz yahu. Sonra baktım avatarlar silinmiş. O zaman anladım meseleyi. Bende siz söyleyince farkettim
La adam bana hakaret etti ben ceza aldim Kalkip adaletten bahsetmesin daha da Ver iki gun daha ver...
Originally Posted by Webster La adam bana hakaret etti ben ceza aldim Kalkip adaletten bahsetmesin daha da Ver iki gun daha ver... kim hakaret etti ustadım kaçırdık gene vukuatı bakan da açıklamayı geç yapıyor dikkatler kayıyor
Originally Posted by Batman ben buradayım ustadım da cafe de kimseyi göremiyorum cafe muhabbeti de fon da dönüyor. Aynen oyle kamucu ustadim Adamlar ana muhalefet yorumlarina basladi Biz yapsak ceza aliriz Adalete bak
Originally Posted by Webster Aynen oyle kamucu ustadim Adamlar ana muhalefet yorumlarina basladi Biz yapsak ceza aliriz Adalete bak ustadım zulmeden olmaktansa mazlum ol dert değil.
Forum Rules
Yer İmleri