-
Ben tcd den çok kazandim, sn.webster'in sayesinde,30 k ile,ben üç günlük yükselişte sonra satıyorum,çıksa bile,o nedenl kayıp yaşamadım,yılların borsa deneyimi işte, borsada da sadece bir banka var onu alıp satıyorum,fona yakın yöntemle,20-30k ile,yaş gereği fazla cesaret edemiyoruz,onlarda yetiyor işte, vaktinizi aldım,kusura bakmayın.
-

Originally Posted by
dunya
Sn Webster, hayırlı olsun.

Originally Posted by
dunya
Misafir olarak takip ediyordum yıllardır,hakettiği güzel jeste destek vermek istedim,üyeliğim vardı fakat şifremi unutmuştum,sizin için tekrar şifre aldım,şimdiden teşekkürler.

Originally Posted by
dunya
Ben tcd den çok kazandim, sn.webster'in sayesinde,30 k ile,ben üç günlük yükselişte sonra satıyorum,çıksa bile,o nedenl kayıp yaşamadım,yılların borsa deneyimi işte, borsada da sadece bir banka var onu alıp satıyorum,fona yakın yöntemle,20-30k ile,yaş gereği fazla cesaret edemiyoruz,onlarda yetiyor işte, vaktinizi aldım,kusura bakmayın.
Cok tsklr syn dunya
Buradaki amacimiz zaten bir nebzede olsa uyelere faydali olabilmek yoksa bu kadar cabanin bize getirisi yok 🤗
Umarim kazanciniz daim olur..syg
-

Originally Posted by
Batman
üstadım at bi link okuyalım.

Hg ustadim
Bu adam bana mantikli geliyor
...
https://mobile.twitter.com/ProfDemir...Ctwgr%5Eauthor
-

Originally Posted by
deo
Selamlar Petrole nasıl yatırım yapabilirim.
Petrole yatirim yapilmaz
İlla yapacam diyorsaniz aes fonu var
İnceleyebilirsiniz
-
Karaoğlan hayırlı olsun forum ve dolarlar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Mel1005
Karaoğlan hayırlı olsun forum ve dolarlar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tskler ustadim
-
Agalar viop diyorki
Farketmez
Emrahin annesi olur
Ahu tugba olur
Mujde ar olur
Onume kim gelirse...
-
Sn Webster, hayırlı olsun. Çok beklediniz yeni sayfayı açmayı ve hak ettiğinizi düşünüyorum bunca zaman sabrettiniz beklediniz. Herkes için zor bir ay oluyor, elbet kazananlarda vardır aramızda
Onları da verdikleri doğru kararlar için ayrıca tebrik etmek lazım böyle bir ortamda. Enerjiniz daim olsun çünkü böyle günlerde biraz tebessüm etmek bile farklılık getiriyor hepimize. Syglar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri