Originally Posted by aydinc Ýnvesting.te yazýlmýþ abi Herkes farkli yaziyor Sunu saglam veren birileri ciksada oradan baksak
Originally Posted by Webster Herkes farkli yaziyor Sunu saglam veren birileri ciksada oradan baksak Cuma kapanýþ 640di Þimdi 670 olmasý mümkün
Originally Posted by Webster Herkes farkli yaziyor Sunu saglam veren birileri ciksada oradan baksak bloomberg terminale abone olun sudan ucuz en kesin bilgi orada. Parasýz en son bilgi ise 666,82 oda cumaya ait.
Originally Posted by myfinans bloomberg terminale abone olun sudan ucuz en kesin bilgi orada. Parasýz en son bilgi ise 666,82 oda cumaya ait. sudan mý ucuz
Originally Posted by aydinc sudan mý ucuz 2 yýl taahütlü olmak üzere, aylýk 2000 dolar civarý. Ne olacak sudan ucuz.
Originally Posted by myfinans 2 yýl taahütlü olmak üzere, aylýk 2000 dolar civarý. Ne olacak sudan ucuz. Herseyin enucuzu almamizi oneren siz Milyoncudan cikmayan siz mi diyorsunuz
Originally Posted by Webster Herseyin enucuzu almamizi oneren siz Milyoncudan cikmayan siz mi diyorsunuz Ama ben size öneriyorum. Ünlü yatýrým uzmaný sn webster'a Bir webster kolay yetiþmiyor. O bir halk kahramaný. Feda olsun ona bloomberg terminali.
Originally Posted by jmk99 Sadýcým bir tanedir. Sende bir tanesin emmim Originally Posted by Batman pangacý candýr duyuyorsa bizi gelsin bi çay ikram edelim sosyal mesafeyi koruyarak Duydum kamu üstadým raký da bitti tam çay içilecek zaman
Forum Rules
Yer Ýmleri