Þimdi þunu söyleyeyim. 600 milyonluk þirket için 550 milyon yaklaþýk kar çok ama çok iyidir. Ýlaveten gelir Hesaplarýna aksettirlmemis 1 milyar 200 milyona yakýn alacak var. Ayrýca kasada 750 milyona yakýn nakit ve bedelliden gelen 600 kusur milyon var. Hersey harika. Hisse fiyatý ise tarihi diplerde. Hersey çok güzel olabilir. Ama tek þey patronun istemsi. Umarým yarýn ister artik
Eee, aynýsýný biz yapýyoruz, YTD diyoruz. Sen deyince oluyor biz deyince neden olmuyor kardeþim ?
Adamlar aylara matuf planlama yapýyorlar. Finansallar üzerinde her türlü abidik gubidik var iþte sen de görüyorsun. Kim nereden bilebilir ne gibi bir kumpas kurduklarýný. Olunca anlýyoruz bazý þeyleri. Þirketin piyasa deðeri ortada. Benzer emsalleri en kötüsü 3 milyar Tl, bu daha 1.2 milyar Tl. Neyin hesabýndasýn anlamadým ki ?!
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Bugün 86 kuruþtan kapattý bu hisse.
3 Tl, 5 Tl deðil; 86 kuruþ !
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Bu þirketin tarihinde hiç 500 kusur milyon kar yazmýþ mý? Tarihinde hiç 0.85 olmuþ mu ? Tarihinde hiç 1 milyar 200 milyon hasýlatý gelirlestirmwdigii erteledigi donem olmuþ mu ? Tarihinde hiç kasasinda 1 milyar 350 milyon nakit olmuþ mu ? Tarihinde hiç stok ve devam eden projelerin degerleri bu tutarlardan olmuþ mu ? Bu hisse 10 bile olmalý, olaðan finansal degerlem ve bakýþ açýsý ile. Ama olmuyor neden ? Çünkü köyü insanlar var. Umarým bu kötü insanlar yarýn artýk iyi insan olmaya karar verirler. Ben umutluyum ama umudum nedeni ne teknik ne temel analiz.. ytd.
Eðer gerçekten karlýlýðý göre hareket eden saðlam bir balina varsa. O balina zaten net kara bakmaz. O ertelenmiþ alacaklardan 1 milyar 200 milyonuda alýr açýklanan karýn üzerine koyar , o þekilde fiqtlar. Siz takýlmayýn bilancodaki net kar rakamýna. Bilanço geniþlemesine ve büyümesine bakin. Umarým yarýn veya bugünden O balina bunu görmüþtür.
Piyasa deðeri 86 milyon dolar yani 1,2 milyar TL 2021 karý bu 547 milyon TL as kl ýnda ucuz ama hisse büyük bir itibar kaybetmiþ bundan dolayý alýcýlar korkuyor
VIA A4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri