herkes dağılmış yahu ! millet satıp kurtuldu mu ? yoksa bir rahatlama mı geldi !
sn. hissedarxd muhtemelen bir balkon partisi yapıyordur[emoji4] hiç olmadığı kadar mesai yaptı , mental yorgunluk olması doğal
Şova gelince biz bunu ihgzt'de birebir görmüştük be enverrrrr

Alıntı yaparak yanıtla
, sabah aracı kurumum 1.09 dan verdiğim emirleri yaklaşık 40 dakika sisteme almadı, Buradan cafe trendden de yazmıştım hatta başkaları aynı sıkıntıyı yaşadı mı diye. Aracı kurumum OSMANLI YATIRIM bana birçok aracı kurumun aynı sorunu yaşadığını söyledi, halbuki sadece kendi sistemindeymiş sorun. Sonra saat 10.40-45 civarı emirler gerçekleşti, Kızdım müşteri temsilcisine zira gerçekleşme zamanı hisse 1.07-1.08 alım satımdaydı. Neyse hisseler 1.09 dan geldi ve bende 1.08 den ve 1.07 den alış yazdım 1.08 ler geldi ve toplamda gelenlerle birlikte 96.000 lot oldu hissem. 1.10 başlangıç olarak 1.16 ya kadar huni yaptım ve gün sonu 1.14 ortalamadan toplam 51.000 lot sattım ve zarar toplamda 750 tl civarına düştü. Rüçhanlardan da yaklaşık 400 tl zarar etmiştim.. Kol kesip çıktım. Pazartesi salıya allah kerim. Hesabıma göre 8-9.000 tl zararı çıkarttım bugün. Pazartesi salı da duruma bakıp en fazla 10-15.000 lot bırakacağım sizin dediğiniz gibi bilançoya kadar. Şans benden yanaydı bugün inşallah tüm klgyo zedelerimiz kurtulur bu kıskaçtan..YTD

Yer İmleri