-

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
ben 1,04 den 1 adet aldım

Ben de yazdım 10 adet vermedi 1-2 dakika .. Sistemde yazısı vardı.. Birde iptal iptale bastım şimdi.İptal gerçekleşti. Bu sanko nasıl bir aracı kurum yahu.. Komisyon oranları iyi olmasa değiştireceğim valla
-
10.000 lot aldım 1.04
alınabiliyormuş ilginç
"asla yatırım tavsiyesi değildir"
-

Originally Posted by
ŞEKERLİ
Ben de yazdım 10 adet vermedi 1-2 dakika .. Sistemde yazısı vardı.. Birde iptal iptale bastım şimdi.İptal gerçekleşti. Bu sanko nasıl bir aracı kurum yahu.. Komisyon oranları iyi olmasa değiştireceğim valla

bir daha denedim bakalım 1.04 den 10 adet verecek mi silmeyip bekleyeceğim..1-2 saat
-
aşağıları doldurmuşlar muhtemelen birazdan satışlar biter gibi duruyor
ama acele etmiyorlar
-

Originally Posted by
hayek
10.000 lot aldım 1.04
alınabiliyormuş ilginç
"asla yatırım tavsiyesi değildir"
10.42.25 de 10.000 lot alınmış gözüküyor sanırım sizinki.. Çünkü işlemlerde 10.000 lot luk işlem tek 1.04 den şimdilik
-
sanırım bugun aldıgımızı bugun satamıyoruz. yada bırıncıl pıyasa kapanmadan satamıyoruz ? yanılıyormuyum. 1 adet denemk ıcın 1,04 den aldım. sımıd 1,03 e satış gırdım emır goruntulemede gerceklesmedı dıye uyarı verdı. acaba 25 ne kadar mı satamıyoruz, yoksa tahta kapanan kadar mı ? bırde ana hıssseye eklenmıyor alım, ayrı bır hısse kodu ıle duruyor ? bılgılı arkadalkar yorumlayabılır mı
-

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
sanırım bugun aldıgımızı bugun satamıyoruz. yada bırıncıl pıyasa kapanmadan satamıyoruz ? yanılıyormuyum. 1 adet denemk ıcın 1,04 den aldım. sımıd 1,03 e satış gırdım emır goruntulemede gerceklesmedı dıye uyarı verdı. acaba 25 ne kadar mı satamıyoruz, yoksa tahta kapanan kadar mı ? bırde ana hıssseye eklenmıyor alım, ayrı bır hısse kodu ıle duruyor ? bılgılı arkadalkar yorumlayabılır mı
eee hani bilgiliydin biliyordun bu işleri
-

Originally Posted by
ŞEKERLİ
bir daha denedim bakalım 1.04 den 10 adet verecek mi silmeyip bekleyeceğim..1-2 saat

1,04 de satış bekleyen 685.204 adet var. neden vermesın
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri