-
Nasıl bir tezgaha düştük anlamadım
-
Arkadaşlar destek olmayalım mı twetter da, bırılerı yazmaya basladı. Bence hepımızı bır kac bırsey yazalım. Bbakın baska olanak yok.. Twetterda mesaj sayısı artıyor.
-

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Aracı kurumlara 1,01 den 10 mılyon 800 bın 1,02 den 2 mılyon 437 bın mal verdıler..yuhh ulan sızeee
Yevmiyesini çıkardı a1 ve info.
-
özellikle A1 capita'in lisansı dondurulmalı ! suni fiyat oluşumlarına alenen göz yumduğu için
zaten kişiler (ki zaten bellidir) almalı !

Originally Posted by
ellocu
kurumlara ceza gelecekse, zaten ilk adres belli ...
-

Originally Posted by
wasaban
Nasıl bir tezgaha düştük anlamadım
bedava finansman tezgahı...hem de hapsederek, sopalayarak ... normal şartlarda seçime bir yıldan biraz fazla kaldı. bunu da göz önüne alalım...
-
mevzuat ve yönetmeliklere uygun da olsa ; yapılanlara göz yumması, etiğe ve paydaş haklarına aykırı tutumu nedeniyle bu dönemin tartışmasız asıl sorumlusu klgyo üst yönetimidir ,nokta ! ....
-
Mevzutınada, yönetmeliğinede.... Her yer bok çukuru olmuş. Daha önce yazmıştım ben bu filmi GLRYH de izledim diye. Düzenler değişiyor ama düzülenler aynı. Sistem ERROR vermiş ama biz görememişiz veya görmek istememişiz.
-
hisse fiyatından bağımsız olarak, artık, üst yönetimin ortaklarına, ortaklarının menfaatlerine bakışı tartışılamaz şekilde ortaya çıkmıştır...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri