Bilançodan bi cacýk çýkmaz cumaya gittim geldim a1 50milyon lot satmýþ. Hepsi at hýrsýzý bunlarýn. 50milyon lot 84 kuruþa niye satarsýnki? Cevabý basit: 50 kuruþa kadar indirecekler heralde baþka niye bu kadar hunharca versinler. Ytd
Bilançodan bi cacýk çýkmaz cumaya gittim geldim a1 50milyon lot satmýþ. Hepsi at hýrsýzý bunlarýn. 50milyon lot 84 kuruþa niye satarsýnki? Cevabý basit: 50 kuruþa kadar indirecekler heralde baþka niye bu kadar hunharca versinler. Ytd
zerre ýnanmýyorum býlancolarýn ýyý gelecegýne. býlanco cok ýyý gelse. buralardan satarmý aptallar mý ?
Ýyice psikopata baðladýk. Bu fiyatlardan sonra kim ne dese haklý. Saygý duyuyorum. Arayýn hocam bakýn ne diyorlar:
https://www.hepsiemlak.com/proje/ist...a-projesi-6070
15.396.000 TL' den daire satýyorlar buradan.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Bu tür hareketlerin birden fazla sebebi var. Örneðin iyi bir bilanço öncesi bollaþan lotlarý ucuzdan toplamak bunlardan birisi.
Sermaye artýþýnýn yüzde 55 ini KLGYO nun borsa dýþý ortaklarý ödedi bunu unutmayalým. Onlar da 1 lota 1.25 TL ödedi. Ama bu hareketlerle ödemelerini bedavaya getirmeye çalýþýyor olabilirler. KLGYO neticede þu anda nakit zengini bir Gayri Menkul þirketi oldu. Çok da enseyi karartmadan kýzgýnlýkla deðil akýlla hareket etmek lazým. YTD.
Yer Ýmleri