-

Originally Posted by
hayek
bu a1 capital'in hiç uyarılmaya gerek duymadan lisansı dondurulmalıdır.
Bunu Güler yatırım holding pozisyonu olan biri olarak diyorum.
Bunlar her türlü pisliğin, piyasa dolandırılığının odağı olmuş.
bütün pis işleri yapan adamlar burda
"yatırım tavsiyesi değildir"
aynen,kesinlikle katılıyorum.
-

Originally Posted by
hayek
bilanço gelsin bir bakalım ?
bu ne acele ?
sn Hayek gelir tablosunu incelediniz mi ? İncelediyseniz, dikkatinizi çeken birşey var mı?
-
baktım ama bizim için şu an hiçbir şey ifade etmiyor.
geçen seneki vergi finansalları ile bilanço beraber incelenirse ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

Originally Posted by
ŞEKERLİ
sn Hayek gelir tablosunu incelediniz mi ? İncelediyseniz, dikkatinizi çeken birşey var mı?
-

Originally Posted by
hayek
baktım ama bizim için şu an hiçbir şey ifade etmiyor.
geçen seneki vergi finansalları ile bilanço beraber incelenirse ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
Belki geçen seneki ve/veya 9 aylık ile karşılaştırma yapmışsınızdır diye düşündüm ondan sordum. Biraz daha dişimizi sıkacağız anlaşılan
-
geçen sene vergi finansallarında 101 milyon ciro 54 milyon zarar var
Bilanço da 270 milyon ciro 13 milyon zarar var

Originally Posted by
ŞEKERLİ
Belki geçen seneki ve/veya 9 aylık ile karşılaştırma yapmışsınızdır diye düşündüm ondan sordum. Biraz daha dişimizi sıkacağız anlaşılan

-

Originally Posted by
hayek
Hayek 101 milyon ciro, nasıl oluyordq bilqncodq 270 milyon oluyor. Vuk a göre ciro olmayan ama bilançosu göre olan nedir? Bu fark neden çıkıyor ciroya. Yani vergi finnasalinda gelir sayılmayan ama bilancoda sayılan nedir
-

Originally Posted by
hayek
. Ben şuna kesin inanıyorum fazla vergi ödememek için kesinlikle kalem oynamıştır.
-

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Hayek 101 milyon ciro, nasıl oluyordq bilqncodq 270 milyon oluyor. Vuk a göre ciro olmayan ama bilançosu göre olan nedir? Bu fark neden çıkıyor ciroya. Yani vergi finnasalinda gelir sayılmayan ama bilancoda sayılan nedir
Bilacoyla gelir tablosu ap ayrı şeyler gelir tablosu sade 600/700 lu hesaplardan meydana gelir.yani şirketin aktif varlıkları bilançoda yer alır kasasındaki nakitten Çek senefine stoğunda alacağına borcuna kadarki hesapların tümünü kapsar demirbaşıdır sermayedir kredisi borcu hepsi yer alır dolayısıyla şirketin gerçek durumu bilançoda. Anlaşılır o yüzden sundukları tablo bir nevi anlamsızdır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri