Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Plan tıkır tıkır işliyor. Sabah da yazdım tıpkısının aynısı SNGYO'daki plan. Tek eksik kaldı Marmaris arsaları için Kızılbük benzeri çıkarılacak olan YK Kararı. Eylül gibi böyle bir karar çıkacağını değerlendirmekteyim. 2023'e kadar da halka arzını yapacaklardır. Kişisel görüşlerim olup asla YTD.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Sabah ne yazdım, sizi bilqnco beklentisine sokup hisse sattrmayip, hatta 1.20 itibari ile aldirqnlar. Siz alırken bilqnco beklentisi ile mal satıyorlardi. CAMBAZA BAK yaptilar.
Fırsat bu fırsat deyip hazır alıcı varken mal dağıtırlar diye düşünüyorsunuz sanırım.
Bugüne kadar yaptıkları bundan sonra yapacaklarının işaretlerini vermiyor mu? Bilançoda karı saklama gayretini görüyoruz, iyi niyetli olsa bedelliyi 12 aylık bilançodan sonra açıklardı, hisse o zaman daha dirençli dururdu ama niyet bozuk işte. Ne yapacaklarını algıyı hangi istikamette oluşturacaklarını ben de merak ediyorum. Aç gözlüler bu nedenle sürprizlere hazır olmak lazım, ilk tepkinin pozitif olacağını düşünüyorum ama sonrasında endişelerim var.
Sn tahminci artık yatırımcı olmuşuz zaten,belli ki uzun süre burdayız,elbet anladık çakal olduklarını,ama kendine borsacıyım diyen herkes de biliyor ki kağıtda muhteşem bir potansiyel var.Aldığım günden beri zarardayım ama beklemeye değer buluyorum.Paçal da yaparım ben kağıdı ve hikayesini beğendim.
Yer İmleri