Bildiðim kadar bu þirkette altýn hisse var.Yani yüzde 99 uda halka açýlabilir.
Bundan önce halka arz yýlý olan 2011 den sonra sadece ve sadece 2017 ve 2020 de prim yaptý hisse.Sebebi ise bistte yapýlan yeni halka arzlardý.
Dua edelimde yenileri gelsin tez zamanda)
An itibariyle kasasýndaki nakit kadar dahi piyasa deðeri olmayan bu þirkette finansal rasyolarýn hiç bir kýymetinin olmadýðýný zaten defalarca yazdýk. Git gel ayný þeyleri konuþmaya da gerek yok. Ýmtiyazlý hisse Koç Holding'te de var ve bunun tek baþýna bir anlamý yok. Kimin ne niyeti olduðunu da ancak Allah bilir...
Sonuçta araþtýrdýk, inceledik ve bir yatýrým kararý verdik. Verdiðimiz kararlarýn hayatýnýn bütününde olduðu gibi doðru ya da yanlýþ olup olmadýðýný zaman gösterecek. Ben o dediðim zamana kadar buradayým.
Bu arada, mesaj yazýyorsun daha 15 dakika geçmeden cevap veriyor. Görevli, belli...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Sn hissedar bu bahçeþehir in satýþlarý 3 aylýk bilançoda görülecek mi.Saklanma olasýlýðý var mý.
Yerel seçimler sonrasýnda Büyükþehir Belediyesi yönetimi deðiþtiðinde Ýstanbul'da iþ yapan bu ve bir çok yandaþ inþaat firmasý hakkýnda davalar açýlmýþ belli ki. Nitekim ayný þey Referans Bahçeþehir'in de baþýna gelmiþ, yukarýda kýsaca anlattým. Ýsteyen dava dosyasýný da inceleyebilir ben bana anlatýlaný yazýyorum, Kiptaþ yönetimi altýna imza attýðý sözleþmenin iptali için dava açmýþ Ekrem bey iþbaþýna gelince. Sonrasýnda kaybetmiþ tabiki. Biz de kurumsallýk hep böyledir zaten; baþtaki deðiþtiði anda kurum O'nun olur. Sapphire konusuna da baktým bu arada, tam da bu süreçte kredi çektikleri bankalar kredilerini geri çaðýrmak suretiyle benzer bir giriþimde bulunmuþlar ve adamlar borçlara karþýlýk varlýklarýný satmak zorunda kalmýþ.
Bunda þaþýlacak bir þey yok. Gayrimenkul sektörü gibi siyasetle birebir iç içe olan bir sektörde özellikle yerel yönetim deðiþikliklerinin getirdiði gayet doðal sonuçlar bunlar.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri