Sn. Þaho, henüz 0.90 altý görülmez diyemem, tek bir grubun alýp götürmesi lazým ancak alýþlarýn hep seans sonunda geldiðini ve hacimin yetersiz olmasýný deðerlendirdiðimde piyasa katýlýmý gerekiyor. Ben henüz 0.94 ten sattýklarýmý yerine koymak için yeterli bir ortam göremiyorum. Bugün hareketlenmesini beklediðim 2 hisseye (DOHOL, PETKM) yoðunlaþmýþ durumdayým görüntü o ki KLGYO benim için biraz bekleyecek..artarsa da buradaki güzel insanlar kazanmýþ olurlar. YTD
Sn. Hkm, arada can sýkýntýsýný gidermek için bir iki el ateþ serbest esas mühimmat cephanede dursun da.. Keskin niþancýlar tek tek ateþ eder acemiler tek seferde þarjörü boþaltýr. Siz keskin bir niþancýsýnýz kafasýný çýkartmayana kaya arkasýnda saklanana boþ yere yaylým ateþi açmazsýnýz.Bu arada borsada bir tek KLGYO yok baþka tavþanlar da var
Onlara da sýkýn ara ara
YTD
Elbette ben de sizin deðerlendirmelerinizi okumaktan mutlu olurum. Amacým KLGYO da 1.00-1.25 hareketini yakalamak onun için gün içi bir kaç kez ne olup bittiðine bakýyorum. Seans bitimine 1 saat kaldý KLGYO ancak dünkü hacminin yarýsýný biraz aþabildi. Yükselen piyasada düþüþ beraberinde düþük hacim kötünün iyisi.. Son 20 dk yine hareketlendirebilirler þimdilik güçleri o kadar ve katýlým gelmiyor. YTD
DAX koptu.. ABD vadeliler pozitif.. XU100 de 2060 aþýldý, ucuz kalmýþ IMKB 30 hisselerine talep gelebilir. Yan kaðýtlar bu ortamda istisna bir kaç hisse hariç sýralarýný beklerler. YTD.
Tahminci aðabey, senin dediðin gibi bugün pek güzel gecmedi
Maalesef öyle oldu Þaho kardeþ.. Tavan olduðu gün yaktýðý yeþil mum 0.88-0.95 aralýðýnda.. yüzde 60 ý kadar düþse 0.91 e kadar sýkýntý olmaz bugün 0.91 i ýsrarla korudular, koruyan da þaþýrtýcý ama A1 CAPÝTAL di.. tavandan sonraki 5 iþ günü içinde mumun üst seviyesini aþarsa yani 0.96 kapanýþlý yeþil bir mum yakarsa iþler iyi gidiyor demektir. Yükseliþi inþallah ben de yakalamayý planlýyorum. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yer Ýmleri