Doðruya doðru marjýn daralmasýný da günlük oyunculara pek ekmek yedirmek istememeleri olgusuna baðlýyorum.
Doðruya doðru marjýn daralmasýný da günlük oyunculara pek ekmek yedirmek istememeleri olgusuna baðlýyorum.
Kastým piyasa deðeri deðildi,sinpaþ üç yýlda 0.33 den 6 ya gitmiþ,bizde o kadarý olmasýn çok daha mütevazisi olsun yeter.Eðer dediðimiz olursa o zaman bu yazdýklarýmýzý hatýrlar ne günlerdi deriz.Þimdi toplama zamaný.Hele þu oyun da ön hazýrlýklar bitsin abrakadabra desinler tavþan þapkadan çýkar herkes þaþar kalýr.
Neyse burasý bist ,tabi belli de olmaz,para adamlarda yýllarca bekletmeleri de mümkün,yapacak bir þey yok,bizim daha yatarýmýz çok,cezamýz çok tahliye imkaný olmadan müebbet yedik gibi))))))))))))
DOHOL X30 dan çýktý diye tabana verdiler. Sanki faaliyeti deðiþti endeks deðiþince.Onun yerine borcunu zor çeviren FK'sý 50 lerde gezen, üstüste kallavi bedelliler yapýp yatýrýmcýsýnýn anasýný aðlatan HEKTS'ý aldýlar x30'a; kaðýt 4 günde % 30 gitti. Ha, bedelli yaptý da düþmüþ müydü, hayýr sahipli tahta tam tersi gittikçe gidiyor. Halbuki borcu olduðu yerde duruyor.
Bu yýl tekrar bedelli yapmasý gerekecek muhtemelen. Ama millet almak için kuyrukta.
Bizim ise nakit zengini, projeleri yok satan þirketimiz sahipsizlikten sürünüyor...Valla ayýp.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Sn. Hkm, stopsuz alým yapmamayý daha önce anlattýðým acý tecrübelerle öðrendim ancak stop yaptýðým hissenin peþini de býrakmam, sizin tarzýnýz aslýnda olmasý gereken.. bir bilanço var ve gayet güzel.. bilanço gereði hedef fiyata ulaþana kadar maliyet düþürmeye devam etmek.. ama bilanço patronlarýn tuzak parkuruna dönmüþ, bir anda abrakadabra kar zarara, zarar kara dönüyor.. bu tahta çok suni sebeplerle düþtü, neticede ben bir gün kaðýt giderken büyük olasýlýkla bir yerden satýp dýþarýda kalacaðým yüzde 5 yukarýdan yeniden oyuna katýlýrým ama yüzde 10 lar beni kasar.. en sonunda benden ve trade edenlerden fazla kazanacaðýnýza inanýyorum. Ben bu adamlardan týrtýklamayý seviyorum, GÖZDE de de trade ediyorum orada bir tavan yakalamýþtým sattým çýktým hiç yanýltmadý hala sürünüyor yüzde 10 düþükten yerine koydum. Özellikle gidecek diye adý çýkan hisseler aksine hemen gidemez ama çok çok iyi trade imkaný verirler. Benimkisi bu.. aslen doðru yatýrým sizinkisi..
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yer Ýmleri