Ne diyorsunuz killer holdi gin halka arzýna?
Bedelli bu planýn bir parçasý olarakmý yapuldý acaba?
Büyük resmi gören varmý??
Ne diyorsunuz killer holdi gin halka arzýna?
Bedelli bu planýn bir parçasý olarakmý yapuldý acaba?
Büyük resmi gören varmý??
Ben kkm deki 500 milyona takýldým.Acaba kaçtan baðladýlar,hangi gün baðladýlar,kaç aylýk baðladýlar.Benim hesaba göre þu anda kkm den yüzde 15 kar kesin cepte yani 75 milyon kar sadece kkm den bekliyorum.Hem de kambiyo karý olmasýna raðmen vergi falan yok.
Sonra son kapta loca projesine harcanan para yazýlmýþ ama ordan gelen hasýlat bilançoda yok.Beþiktaþ projesine harcanmýþ 2.5 milyon var,miktar önemli deðil ama o projenin baþlamýþ olmasý güzel.O projede lansman fiyatlarýný bulamýyorum,istanbuldaki en pahalý projelerinden biri olmasý lazým,o lokalizasyonda o çaplý arsa mücevher gibi bir þey.
KLGYO halka arz sepk basvuruyu yaptý mý ? bunun ýle ýlgýlý býr kap duyuru yada býr belge varmý ? yoksa sadece arz olunmasý planlanýyor mu ? býlgýsý olan var ýse lýnk paylasabýlýr mý ? tesekkurler
Þaho kardeþ halka arz kiler holding e ait ,klgyo ile alakasý yok diye biliyorum.
kutahya þeker, turex turýzm, kýler gyo, þeker gyo, dogu aras enerjý bu halka acýlacak olan kýler holdýngýn turex dýsýndaký tum ortaklýklarý cok guzel kar acýklamýs. sade % 53 ve kýler gyo ya - % 28 de kutahya sekere sahýp, bu seker gyo haný halka acýlmasý gereken seker gyo mu ? evet se onunda % 50 ne sahýp. acaýp kalýtelý ýstýraklerý olan býr holdýng mýs. bu durumu kýler gyo ya olumsuz etký yapbýlýr mý, haný ýlgýnýn ona kaymasý ve burda alacagýný almýs olmak gýbý. býraz bu konuyu konusalým ýzahnamesýný gordunuz mu ? halka arz tarýhý bellý mý ? tesekkurler
Yer Ýmleri