Daha yeni bedelli yapmadými..Ýsimiz bedelliye kaldý ise daha cooook bekletir bide düse düse...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha yeni bedelli yapmadými..Ýsimiz bedelliye kaldý ise daha cooook bekletir bide düse düse...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn tahminci ben maliyeti 1 in altýna düþürdüm.Þimdiki amacým 1 in altýna getirirse lot sayýmý ikiye katlamak.Eðer 10 aðustosa kadar bu imkaný verirse valla hiç gözünün yaþýna bakmam,lotu artýrýrým.1.11 altý alýrým demiþtim ama piyasalar global olarak sýkýntýlý þu anda yeni alým için erken gibime geldi.
Bu hafta d*****n kuyruðu kopar.. kur artýyor, borsa da uzun vadede çýkar ama kýsa vadede ciddi panikletme yapmaz diyemem.. uzun vadeciyi bozmaz.. bemim gibi traderlarý ise ya ihya eder ya da imha eder.. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Bilanco acýklamaya daha 2 ay var.Bunu kullanýyor cok sayin spek...Bakalým gücü nereye kadar cekmeye yetecek...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir gücüm yokki niyetim olsun.Yanlýz cok ah alýyorlar.Tamam borsa burasý hemde BÝST...hersey olur.Batýk sirketler 4/5 lira..normalde heryerden kar fýskiran zatýalileri neredeyse 1 tl nin altýni zorluyor..Bedelliye katýlan insanlarýn günahý ne?.Burda gecen zamanda baska bir kagitta hic olmazsa %15/20 kazanýrdý..Tabii kendi düsen aglamamalý..Diyor cok sn.tahtacý..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaþýk bir yýldýr uyuyan-sürünen Pera GYO hissesini,2-3 gündür Ikýna ýkýna 1.40 üzerine getirip,Bugün de 1.53 TL ye Tavana deðdirdiler..O þirket de ,Geçen yýl Bedellli sermaye artýrýmý ile milletten parayý toplayýp,Ortaklarýný yüz üstü býrakmýþtý..
Bu Herifler,Bakalým ne zaman Kilerin kapýsýný açacaklar..?
Þimdilik 1.10 TL de barikat kurdular..
2011 den beri alýyorlar ama demekki bi iþe yaramýyor.
Dün bir hesap yaptým.
Ortaðým beni dinlemedi ve bedellilere katýldý.
Hem 2020 hem 2021
2020 de dolar 8 iken yüzde 400
2021 de 13 iken yüzde 125
Hisselerin hepsini satsa bedellilere yatýrdýðý dolar kadar para etmiyor(
Resmen enflasyonla ayný tarz bir soygun
Yer Ýmleri