Yarýþ atý iyide süren uyuz.
Yarýþ atý iyide süren uyuz.
Sn þekerli kaðýdýn dolar bazlý grafiðini inceleyin.kagit tarihi kar seviyesinde sýfýr borç var nakit ve arsa zengini ama dolar bazýnda hala dipte.en güzeli de hala asýl karýn saklandýðý bir bilanço yollamalarina raðmen herkesin dikkatini cekti
Isgyo trgyo sngyo gibi olacak diye düþünüyorum.bu kadar emek verdiðimiz stres çektiðimiz kagitda o trendi kaçýrýrsam kendimi affetmem
Trend öncesi traderýn iþi zordur, özellikle malsýzken sabah gapli açýlýþlar çok sinir bozucudur ama ben inandýðým kaðýda gapli açýldýðý yerden de girerim. Traderýn sinir sistemi düzgün çalýþmalý yoksa kolay deðildir zararýna satmak ya da dün 1.28 STOP yaptýðýn malý 1.35 yerine koymak.. Sn. Þekerli siz sakinlik aradýkça heyecan sizi arayýp buluyor![]()
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Misal isgyo nün grafiðini inceleyin.iki yýl önce 1.5 dan alsan ne olur 1 60 dan alsan ne olur .önemli olan trend.bunun trendi kesinlikle ama kesinlikle yukarý.gerisi ayrýntý az bisi zaman meselesi
Sn tahminci benim ekol kolay.al ve bekle.duserse gene al ve bekle.sifir satýþ.
Göz ucuyla AKFGY de bakmanýzý saðlýk veririm.. YTD
OZGYO yý daha önce paylaþmýþtým þimdi nerelere geldi deðil mi? YTD
Genel olarak GYO lar bu yýl çok iyi performans gösterecekler ama seneye güç kaybedekleri kesin.
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Ha benimkinde de 1.15 den aldýðýn kaðýt on günde 0.83 e düþünce satmak yok.pacala devam.1.15 den hesap yapýp ucuz dediðin kagitda 0 83 den de alýma devam edeceksin.kural bu.eh zaman zaman benim yol da çok izdirapli olabiliyor
Yer Ýmleri