Birazdan IHLAS da tavandan çözülür tüm alt kademelere çakarlar, KLGYO diri duruyor IHLAS bozulursa burayý da etkileyebillr iki tahtada da A1 CAPITAL alýcý pozisyonda.. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
A1 capital sýkýntý tahtalarý bozmakta üstüne yok vur kaç iþi
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Bende bunu diyecektim bunlarýn aziz islam diniyle yakýndan uzaktan alakalarý yoktur o yüzden seçtiðimiz kelimelere dikkat etmekte fayda var Ýslam arý durudur pisliklerle yan yana gelmez.Ýslamda üç kaðýtçýlýk vurgunculuk kul hakký yemek alavere dalavere yoktur.ihlas gibi kiler gibi insanlar müslüman görünümlü þeytan mintaný giymiþ munafýklardýr.ihlasýn ne mok olduðunu enver abileri tgrt yi kurduðunda görmüþtük.sonra ihlas finansta milletin anasýný nasýl aðlattýðýný borsaya arz ettiði boktan hissesi ile nasýl vurgun yapýp milletin ocaðýna incir aðacý diktiðide malum.Bu hisenin sahibi iblislerde bundan aþaðý deðil bu haramzadeler er yada geç cezalarýný bu dunyada olmasada ahirette cehennem ateþiyle ödeyecekler
Borsada gariban kaný ile beslenen çok ******** þirket patronu var bir de kutsal kavramlarý kullandýklarýnda daha da iðrenç oluyorlar. Herkes tanýdý onlarý artýk maske düþtü.
Yeterince longçu birikti galiba.. kýyým baþladý.. YTD
Yer Ýmleri