Ben XU100 3300 ü geçmeden ana kaðýtlardan uzak dururdum, TTKOM ve TCELL tam primlerini yapmadýlar ama yine de borsa düþerse onlar da takip edebilir, SAHOL çok hýzlý gitti geri de gelebilir, F/K sürdürülebilir deðil, ULKER hakkýnda iyi þeyler söylemem zor, patron ne isterse PD/DD ya da F/K o olur. Yan primsiz kaðýtlarda yüzde 25 i geçmeyecek þekilde bir daðýlým yapardým, Gýda þirketlerinden ucuz olanlar portföyümde öncelik alýrdý. Sanayi þirketleri ve bankalarýn geçmiþ performanslarýna ulaþamayacaðýný düþünüyorum, büyüme artýk yapýsal sýnýrlarýnda, bankacýlýk sektörünün ballý kar dönemi de sürdürülemez halde. Bu dönemde portföyün yüzde 25 i fiziksel altýnda dursa hiç de fena olmaz. Yüzde 25 i dolarda tutar diðer yüzde 25 i de para piyasasý fonunda likit tutardým. Ekim ortasýna kadar sürecek bir dinlenme döneminden sonra borsanýn Kasým Aralýk aylarýnda 4200 puan hedef olmak üzere yükseliþe geçmesini bekliyorum. O dönemde az primli ve karlý ana hisselerde yüzde 50 pozisyon alýr ve Ocak ortasý ile Þubat baþýna kadar konjonktür izin verirse tutardým. YTD

Originally Posted by
miami
%100 $ portföyümu 1 yil önce bozarak %15 ile Bist alýmlarý yaptim.
Yaklaþýk %100 kazanmýþým borsadan.
Gecen hafta biraz satýþ yapýp %5 usd geri aldým
Su an %25 bist %75 usd
Yunan savaþý riski beni tedirgin etmeye baþladý
Acaba ana parayý satip. Sadece karlarý mi tutsam?
Görece risksiz bir portfoyum olduðunu düþünüyorum
%35 Sahol
%30 ttkom ve tcell
Geri kalanlar ykbnk,ulker az miktar akbnk ve klgyo
Hisse satýp usd alýp ne yapacam ki diye düþünüyorum.
Gecen sene usd turarak enflasyondan ciddi kaybým oldu.
Trade yapmayý beceremiyorum.. siz olsanýz ne yapardýnýz?
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yer Ýmleri