Dostlar merhaba. Öncelikle deprem nedeniyle ülkemize geçmiþ olsun. Þu ortamda borsayý kapatmamalarý ise affedilecek konu deðil. Düþünün 13 milyon insan can derdinde ne alacak ne satacak imkaný yok eli kolu baðlý. Düþüncem hakim oyuncularýn borsayý hacimsiz olarak düþürmeye niyetleri var ve öyle de oluyor. Borsa iþi maalesef böyle bazen hiç kontrolümüz altýnda olmayan bir olay tüm piyasayý olumlu olumsuz etkiler. 20 Aralýk tan bu yana nakitteyim hedefim 4.500 civarýnda yeniden alýma geçmekti ancak deprem olayýndan dolayý tadým yok biraz normalleþme olursa bakacaðým, KLGYO yu da daha önce 2.30 a gelmeden geri almayacaðýmý yazmýþtým o da hedef alým fiyatýma geldi. Deprem olayý sýhhatli bir þekle kavuþmadan alým yapmak istemiyorum bir yandan da bilançoyu hissedeyken karþýlamak istiyorum. Neyse duygularým böyle karýþýk. Yakýnlarý zarar görenlere geçmiþ olsun dileklerimi iletmiþ olayým, kayýplarýmýzýn da mekanlarý cennet olsun.
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
bilançusunun mk býlanco diye diye 4xx lerden nereye geldý kaðýt
bu afet gunlerinde borsayý acýk tutan spk nýn mk aþaðlýk ýnsanlar
Mahvolan Apaçýk Bir Delil Üzere Mahvolsun
Yaþayan da Apaçýk Bir Delil Üzere Yaþasýn
Borsa nihayet kapatýldý, bugün KLGYO 2.04 tabandan iþlem gördü. Etik olarak elim almaya gitmedi dünyada her þey para deðil, ortalýk sakinleþsin, yaralar biraz sarýlsýn borsa tüm vatandaþlarýn eþit þekilde eriþebileceði þekilde açýlsýn ondan sonra bakacaðým. SPK nýn nasýl bu þekilde davrandýðýný anlamak imkansýz. Servet resmen el deðiþtirdi ve SPK çok geç topa girdi. Pazartesi dahil tüm iþlemlerin iptal edilmesi gerekli en azýndan son iki gün iptal edilebilir çünkü pazartesi yapýlan iþlemler hesaplara yansýdý. Son iki günlük iþlemler iptal olsa yatýrýmcý birazcýk rahatlamýþ olur. Ne düþünürsünüz?
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Ýþlem iptalleri ile ilgili Twitter da baþlatýlan kampanyalara katýlalým, yatýrýmcýya ringde eli kolu baðlýyken dayak atýldý. Mutlaka düzeltimeli.
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Ýþlemler iptal edildi tam olarak ne demek? Yani tüm hisselerde dünkü kapanýþ fiyatlarý mý geçerli olacak? Yani KLGYO hisse fiyatý 2.26 TL/Lot olarak mý güncellenecek?
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yer Ýmleri