-

Originally Posted by
alenichev
Malta da el dezenfektani bulmak imkansiz. Oyle ki hastanelerden bile calinmis.
Ah ah getirecekti 10 bin adet buraya paranin altinda kalirdik
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fransada da benzer olduğunu duydum.
Ben bizde her yerde dezenfektan görüyorum. Avrupa niye böyle çözemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Enfeksiyon hastalıkları ve insan bağışıklık sistemi alanında dünyada söz sahibi isimlerden biri olan ve ABD'de Jackson Laboratuvarı Enstitüsü'nde baş araştırmacı olarak çalışmalarını yürüten Prof. Dr. Derya Unutmaz, "Corona virüs konusunda inanılmaz bilimsel ilerleme var, tedavi ve aşıda çok kısa sürede başarı gösterilecek. Örneğin HIV/AIDS çalışmalarında 3-5 yılda elde edilebilen sonuçlara Corona virüste 3-4 ayda ulaşıldı" dedi.
........Ne kadar hızlı olursa olsun 6 ay-1 yıldan önce aşının piyasaya çıkacağını sanmıyorum. Bu bile normalden çok daha hızlı olur.....
.......Hava ısınınca etkisi azalacak yönündeki görüşlerin doğruyu yansıtmadığını belirten Prof. Dr. Unutmaz, uyarılarını şöyle noktaladı: "Bu oldukça spekülatif bir konu, çünkü bu virüsü henüz yeterince tanımıyoruz. Örneğin 17 yıl önceki SARS hava ısındığı için azalmadı, çok büyük önlemler alınarak kontrol edildiği için durduruldu........
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/p...amasi-41469342
-

Originally Posted by
JAS
Eğer 5 tane sayamıyorsan, tiyniyetini de al, ........ git.
Yorma kendini dostum...
-

Originally Posted by
Egeli
Fransada da benzer olduğunu duydum.
Ben bizde her yerde dezenfektan görüyorum. Avrupa niye böyle çözemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hazirliksiz yakalandilar. Ciddiye almadilar en basta ve simdi bu noktaya geldi. Krizler guzel firsatlar doguruyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu teb ne ayak ya. Cuma gunu 50 bin krediyi onayliyor 0,99 dan ama bugun degerlendirme olumsuz diyor.
Findeks notum harika, hicbir gecikmem yok. Sunlari arayayim da madem kredi vermiyonuz var olan kredimi erken kapatacam diyeyim. 1 yil kalmisti bitmesine ve 1 yillik faiz gelirinden olsunlar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-

Originally Posted by
abartin
investing,com iyi kafa cekmis.

Dusus -%2.5
Cuma kapalıydı dow %10 artı yapmış bu tınlamamış..
-
Simdi Kabe kapatildi corona yuzunden. Eger ilaci bir gayrimuslim bulursa ve Kabe tekrar acilirsa, Kabeyi tavaf edenlerin sevabindan ilaci bulan gayrimuslime pay duser mi? Muhim bir konu😂
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri