-

Originally Posted by
Ahmetg
Almayi dusunurdum 1 milyon TL nin altina dusseydi lakin avukat arkadaslar uyardilar
Dedilerki plakayi aldin sonra gittin kiraya verdin. Ama onu kullanan taksici kazada birisini oldururse veya buyuk hasar gelirse o zaman mahkemeye plaka sahibide cikar zararada ortak olur basin cok agrir dediler. Bu yuzden vazgectim
Yoksa plakalari 1 milyon TL den topla 1-2 seneye virus olayi cozulur 1 senede ekonominin eski hale gelmesi desek 3 sene sonra ayda 12 bin az para degil
Ama cok riskleri var almam
Bu is boyle giderse plakalar 100 bin bile etmez.
-

Originally Posted by
refaba
Aynen,içinde sekada var ve daha niceleride var,hepsi peşkeş çekildi,milli varlıklar talan edildi,şimdi para dileniliyor
Hepsi stratejik kurum ve uretim yapan yerler ickini de kendin yapiyorsun hammaddeni de sigarani da dışarıya para vermiyorsun en onemlisi bu, simdi biz bir inek olduk sagip sutu, yağı kendi ulkelerine goturuyorlar.
-

Originally Posted by
Ahmetg
Almayi dusunurdum 1 milyon TL nin altina dusseydi lakin avukat arkadaslar uyardilar
Dedilerki plakayi aldin sonra gittin kiraya verdin. Ama onu kullanan taksici kazada birisini oldururse veya buyuk hasar gelirse o zaman mahkemeye plaka sahibide cikar zararada ortak olur basin cok agrir dediler. Bu yuzden vazgectim
Yoksa plakalari 1 milyon TL den topla 1-2 seneye virus olayi cozulur 1 senede ekonominin eski hale gelmesi desek 3 sene sonra ayda 12 bin az para degil
Ama cok riskleri var almam
yahu yazın piknik tüpü ile tatili ucuza getirmek, komşulardan viriles için nasıl yaparım diye soran sen değilmiydin..?
yoksa ben mi yaşlandım
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
guneysu
yahu yazın piknik tüpü ile tatili ucuza getirmek, komşulardan viriles için nasıl yaparım diye soran sen değilmiydin..?
yoksa ben mi yaşlandım

Evet yaslanmissin
Bu arada viriles ne demek?
-

Originally Posted by
MedwiG
İBB Sözcüsü: Yarından itibaren otobüs, metro, metrobüs ve şehir hatları vapurlarına yüzünde maskesi olmayan yolcular alınmayacaktır. Değerli İstanbulluların bu hassas konuda duyarlı olacaklarına şüphemiz yoktur.
Sınıfta kaldı ekrem başkan, Ankara otobüse bineceklere maske dağıtıyor.
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
Ahmetg
Evet yaslanmissin
Bu arada viriles ne demek?
iki tane v yanyana koy sen, anladın da, hınzırlığından anlamamazlığa geliyorsun...
-

Originally Posted by
MedwiG
Sağlık Bakanı Koca: "Hayatını kaybedenlerin yüzde 78,7'sini 60 yaş üstü vatandaşlar oluşturuyor."
%1 bile büyük oran, evde yaşamaya devam..
-
Unutmayın! Mustafa Kemal Atatürk 4 sene boyunca işgalcilerle, hayatının geri kalan 15 senesinde ise “cahillerle†savaştı. Bu ülkenin en büyük sorunu ekonomi ya da siyaset değil; Cehalet’tir..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri