-

Originally Posted by
refaba
Beni takip et

Hapisten çıktıktan sonra .!!.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ortalık kan kırmızı..
Yabancılar, Kurban Bayramı'mizi kutluyor..!!!..
-
Düşüş borsada %4.85
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Olan bize de oluyor.
Kurunun yanında, yaş da yanıyor..
Yabancıların alım gücü ile Türk insanın alım gücü aynı değil ki..
Niye dolar satmıyorlarda hisse satıyorlar.
Yıllıkta bile %20 lerin üzerine çıkmış londra da faiz
aylıkta %130 üzeriymiş.
Bu durumda dahi dolara çakmıyorlar borsaya çakıyorlar.
Birde yeni gelenlere ve bizlere yıktılar malı.
Bu kadar çakacaklarını tahmin etmedim.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
Okacha
Arkadaşım madem bu kadar hpd sevicisin sırf kanun var diye,git bana söylediklerini birde şehit annesinin yüzüne söyle,kanunen hdp siyasi partidir masumdur diye.bu ülkenin savcısı hakimi de neyin ne olduğunu biliyor ki hdp yöneticilerinin çoğu hapiste,selosundan tut figenine kadar diğerleri de girecek sırayla,benim gidip suç duyurusunda bulunmama gerek yok.kappişş!!!!
"Ona oy veren teröristtir" dersen 6 milyondan fazla insana "terörist" demiş olursun.
Ki bu da seni teröristin önde gideni yapar.
Kendi siyasi görüşümüzden olmayan insanları yaftalamak yerine anlamaya çalışmalıyız.
Hdp'nin terörle ilişkisi olduğuna, bu ülkeyi bölmeye çalıştığına adınız gibi emin olabilirsiniz.
Ben de medyada nasıl bir terör algısı yaratıldığına ve milyonlarca insanın nasıl hdpnin terörist olduğu konusunda kandırıldığına adım gibi eminim.
Saydığınız isimlerin hemen hemen hepsi siyasi tutukludur. Terörle gerçekten bağları olup olmadıkları, bu topraklara adil ve tarafsız bir yargı geldiğinde ortaya çıkacaktır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri