TMSF hala bir açýklama yapmadý . Takaslarda vakýf halk alýmda . Geçtiðimiz ay ziraat 1 milyon üzerinde alým yapmýþtý. Sonra verdi. Karþýlýklý iþlem deðilse , acaba kottan çýkma ihtimali varmý . Hukuki yönden mümkünmü. Sesli düþündüm
TMSF hala bir açýklama yapmadý . Takaslarda vakýf halk alýmda . Geçtiðimiz ay ziraat 1 milyon üzerinde alým yapmýþtý. Sonra verdi. Karþýlýklý iþlem deðilse , acaba kottan çýkma ihtimali varmý . Hukuki yönden mümkünmü. Sesli düþündüm
Var.ihtimal oranýda baya yüksek.
Borçlar ödendikten sonra kalan para (eðer kalýrsa) ortaklara kottan çýkma nedeni ile ayrýlma hakký verebilir mi, yoksa ayrýlma hakký vermeden hisselerimize çöküp kottan çýkabilir mi?
Böyle bir þey olursa kim ne yapabilir?
Fikri olan var mý?
Bahsettiðiniz 2 kamu aracý kurumu maliyetlerini biliyormuyuz acaba, mallarý çakmak için ihale tarihine kadar yukarý çekebilir mi?
Çok soru var ama cevap verecek muhattap yok.. Ne Acý...
Sanki bir bomba patlayacak bir haber gelecek sessizlik onu gösteriyor haydi hayýrlýsý bu fabrikanýn genel müdürü yok mu bi açýklama yok mu ytd
Fabrikanýn genel müdürü þu an acýklama yapabilecek en son kiþi, zurnanýn son deliði....Þirketin içi boþaltýlýyor ve bu konuda SPK TMSF býr acýklama dahi yapmýyor.
Allah belâlarýný versin.Kafa bulanýklýðý....Yüklü de girmiþtim 3 liradan almýþtým.15 bin zararla çýktým...elimdekinden de olmayayým diye...zamanýn da bir asyab kazýðý yedik zaten devlet tarafýndan, bir daha yetmeyeyim dedim...keþke zararým asyab kadar olsa idi...ý topu topu 8 bin lira gitti.temelli kapandýðýndan...bu ********i satmasam. 30 bin liram daha gidebilirdi..
Nasýl bir ülkede yaþýyoruz, o kadar yazdýk çizdik bir açýklama yok...Allah hepimizin yâr ve yardýmcýsý olsun inþallah. Kesinlikle kendi görüþümdür. Al,sat tavsiyesi deðildir.Kimsenin vebaline girmek istemem.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri