24milyon net kar geldi , 121milyon iplik fabrikasi satýsý bir sonraki bilancaya girecek , olsun bu sekli ile bile iyiye gidiyor , nazar degmesin
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24milyon net kar geldi , 121milyon iplik fabrikasi satýsý bir sonraki bilancaya girecek , olsun bu sekli ile bile iyiye gidiyor , nazar degmesin
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýplik fabrikasý satýþ haberini kap a zamanýmda göndermediler bu yüzden ceza da yediler
Acaba bilerek mi yaptýlar bu bilançoda çýkmasýn diyerek diye düþünüyor insan biri sanki bu kaðýdý bilerek baskýlýyor
Ben satmýþtým ama artýk tekrar alacaðým royal çok iyi yerlere gelecek
Þahsi görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðil
Satýþ ekimde sonuçlandýðý için bilançoda yok.
Royal, ekim 2020de 330m muhammen bedel ile satýþa çýkarýlmýþtý, 1 tl nominal degerli 60m hisse olduðundan , ekim 2020 fiyatý yaklaþýk 5.5 tl olarak deðerlendirilmiþ...
Þu anki fiyatý da 5.39...
Ekim 2020 e göre bistteki hisseler kaç kat arttý???
Þimdi bu royali özellikle mi bu fiyatlarda tutuyorlar iþkilleniyor insan, kim bilir?
Özellýkle firma içinden birileri mi özellikle 6 tl yi geçirmiyor?
6 tl üzerinde spk da cezayý basmýþtý, sanki uzaya çýktý hisse...
Neyse hisseyi takip edenler varsa fikir alýþveriþi yapmak faydalý olacaktýr...
Þu an ekim 2020de deðer biçilen, üretimi ve ihracatý olan 600kusur çalýþaný olan bir firma...
Daha ne olsun?
Ne demek lazým bilmiyorum haklýsýn önceden tmsf kasap misali parçala derin doruncuya at misali þirketlere ortaklarýna acýmýyordu þimdi katma deðer yaratýyor harika blançolar çýkartýyor bu þirkete güvenenler için hayýrlýsý olsun gözüm üstünde kendimi avutuyorum fýrsat bulduðumda burdayým.
bilançoda güzel geliþmeler olmuþ..kar 24m güzel..
uzun vadeli ve kýsa vadeli borç artmýþ, esas faaliyet karý da azalmýþ, bunlar negatif yönleri...
royal özelinde belki süper durum yok ortada ama , bist özelinde deðerlendirilirse çoðu kat kat giden hisseden daha iyi..
ama? bilmiyoruz gitmemesinin sebebini...
ben teknik yönden, þimdilik sýkýntý olmadýðýný görüyorum, top dolaþtýrýyor...sabýr diyoruz...
yalnýz bistin rekorlar kýran döneminde gitmeyip sonradan gider mi bu da bende soru iþareti...
yabancý ya da bilinçli kötü eller olmasa en azýndan daha üstlerde olmasý lazýmdý gibi geliyor...
baþka yorum yapamýyorum...
kesinlikle ytd..
Gerçekler gizlidir sabýr ve bilgi ister bütün mesele doðru zamanda doðru karar alabilmek fýrsatlar her zaman vardýr görebildiðin sürece.
Ayrýca birde Urla da bulunan zeytinlik arsasý satýþý vardý ben araþtýrdým olumlu yada olumsuz bi haber bulamadým ne oldu ki acaba
finansal tablo sayfa 35'de konuyla ilgili bir açýklama yapmýþlar;
"* Urla’da yer alan þirkete ait zeytinliðin satýþ tutarý, TMSF nezdinde tutulmakta olup, 7326 sayýlý kanun
gereði yapýlandýrýlmýþ olan Sirketin geçmiþ yýllara ait SGK borçlarýnýn taksitleri bu bedellerden
ödenmektedir."
Yer Ýmleri