benim için biraz fazla riskli tip fonlar... tabi borsa 70bine gelirse düşünebilirim...
Lutfen yapmayin riske edebilecegim bir para degil diyor arkadas ve siz usd soyle olur ise bist boyle olursa hisse senedi fonuna girin diyorsunuz, risk puani en yuksek fonlari oneriyorsunuz daha yapici ve riski dusuk fonlari onermeniz daha faydali olacaktir. Belki kotu niyetle oneri yapmiyorsunuz belki gercekten maksimum kar edebilecegi seyi oneriyorsunuz ama bunu maksimum risk alarak yapin diyorsunuz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bist 1 cent ne zaman görmüş...bir bakın....dibin dibi...hayatınızda belki borsa dibini 3 yada 4 kere görebilirsiniz...buradan alınacak hisselerin yada hisse yoğun fonların gelecekte nasıl bir riski olabilir anlamıyorum...risk değil fırsattır...
zaten bence bist'in dibi 1,26 centtir....nasrullah ayan 1 cent olduğunu söylüyor..ali ağaolu da 1- 1,26 cent arası bişler dedi...
ama size tavsiyem 1,26 cent görürseniz,ihtiyaç duymadığınız paranıza hisse fulleyin...
daha garantici davranacaksanız 1 cent ....daha altı var,0,8 cent....0,5 cent diyorsanız....o zaman farklı bir ülke yaşıyoruz demektir.
Olay 1 cent veya dip degil dogru faydali yonlendirme marjinal olgu olusturup hisse fon iyi getirir diyorsunuz bu bahsettiginiz senaryo usd try nin esit olmasi kadar imkansiz
Kotu niyetli olmasaniz da burayi okuyup bist seviyesi nedir geri cekilme olur mu olmaz mi haberi olmayan insanlarin hisse yogun fonlari zamansiz cekiciligine kapilip gitme olasiligi. Hisse fonlarina yonlendirme yaparken bahsederken daha hassas olunmali diye dusunuyorum. Simdiden bayramanizi kutlarim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım konusunda tecrübem yok değil... ama tabiki burda benden çok daha tecrübeli arkadaşkar var... herkesin fikrine açığım... mantıklı olanları değerlendireceğim... teşekkür ederim bu arada ... dediğiniz gibi hiç bilgisi olmayan insanlar burda yazılan şeylere direk atlayabilirler... o yüzden biraz daha düşünerek yazmalıyız..
Yer İmleri