11 mayıs MB kuru 6.7827
12 mayıs MB kuru 6.8142
Tahminime göre kur artışına rağmen faiz artışı ağır basacağından yerli eurobond fonları bugünde üzecek gibi
11 mayıs MB kuru 6.7827
12 mayıs MB kuru 6.8142
Tahminime göre kur artışına rağmen faiz artışı ağır basacağından yerli eurobond fonları bugünde üzecek gibi
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
nacizane düşüncem fonların getirilerine baktığımız kadar kötü günde ne kadar götürmüş diğer aynı eşdaş benzer fonlara göre tayfunlu boranlı kasırgalı günlerde ne kadar düşmüş ve niye öyle olmuş onlara da bakmalı ... bu bağlamsallıkta ottoman portfolio nun o iki hisse fonunu dediğim mantıkta da incelemeli.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Artık yeni çıkan ya da çıkacak olan fonları iyi takip etmek gerektiğine inanıyorum.
Çünkü yatırımcıların fonlara yönelmesiyle rekabet ortamı artacak. Bu da lehimize olabilir.
Neden lehimize olur? Çünkü ön plana çıkmaları lazım, bunun için de getiriyi artırmaları lazım. Bu sebeple Osmanlı portföyün yaptığı gibi iyi yöneticileri transfer etmek, fon yönetim ücretini düşük tutmak gibi vb. Hamleler yapacaklarını düşünebiliriz.
Ancak yeni fonların getirileri uzun süre iyi gitmeyebilir. Yeterli yatırımcıyı çekince yönetim ücretini artırmak gibi işler yapabilirler.
Özellikle yeni başladıklarında getirilerinin iyi olacağını düşünüyorum.
Mutlaka yeni çıkanları takip etmeli. Hatta kurumları arayıp yeni çıkacak fonları bile takip edilebilir.
Aklıma gelen öylesine fikirler, kesinlikle dogru olmayabilir. Deneyip görmek lazım.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri